by matishl » 17 Jan 2013, o 19:10
Jeszcze muszę się dogadać z rodzicami bo oni kupowali, więc muszę pogadać, bo może tata weźmie
Umiem go obsługiwać, złamany OS, 3 programy od ZAWSZE i nigdy nic więcej, soft zmieniany co 4 miesiące był, ostatnio w grudnia 2012r. więc to nie wina tego... często crashe przeglądarki ma i się ścina co jest irytujące.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 17 stycznia 2013, o 17:19 ]Surfuj na Operze.[ Dodano: 17 sty 2013, o 18:10 ]Kolego, Opera nic nie daje
Na
MOBILE wywala ją, system, wszystkie otwarte programy - wali komunikat "Ogólny brak pamięci, itd". Na Operze
MINI, gdy korzystam z WIFI nie działają strony, tzn. ładują się godzinami nawet jeśli mają po 14kB, a potem nie działają (całe białe strony)... Nie wiem co jest tego powodem, nawet durne google.pl potrafi się ładować 15 minut, a potem NIC... Opcje>Odśwież>rzadko pomaga, potrafi załączyć po 10 odświeżeniu (więc ciężko używać MINI na WIFI). Czasem WIFI chodzi ok, ale przeważnie są spore problemy... Ustawienia zmieniałem, nie pomogło. Ustawienia są OK, jeśli nie ma hasła do WIFI to samo... Mój internet (WIFI) jest OK, na tablecie, telefonem z androidem kolegów śmiga moje WIFI, więc to wina E52...
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 17 stycznia 2013, o 18:34 ]No to nie wiem, musisz mieć ewidentnego pecha. ;<