- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
asgaard wrote:Jestem posiadaczem Nokii C5-00, która umarła w dziwny sposób (przy korzystaniu z GPS-a i map) Nokia przeszła w tryb oszczędzania energii (bateria byla prawie na wyczerpaniu). Zostawiłem ją w ten sposób i kiedy wróciłem do domu wrzuciłem ją na ładowarkę, ale już zdążyła się wyłączyć. Od tego momentu już nie działała. Raz była już w serwisie (aktualizacja firmware została drastycznie przerwana) w Polsce (telefon jest z sieci Meteor Irlandia) i teraz po 3-miesięcznym nie brania się za nią postanowiłem ją naprawić. Po 10 razach wyjmowania i wkładania baterii itd. (korzystam z phoenixa) i pobudzania jej ładowarką wyświetlił mi się komunikat. Podaję link do wglądu.
http://imageshack.com/a/img24/2568/1c5m.jpg
Btw. próbowałem zainstalować najnowszy firmware (niestety nie wiem jak w polskim serwisie była naprawiana ani który soft był zainstalowany, język był angielski)
Proszę o pomoc.
nemo333 wrote:asgaard wrote:Jestem posiadaczem Nokii C5-00, która umarła w dziwny sposób (przy korzystaniu z GPS-a i map) Nokia przeszła w tryb oszczędzania energii (bateria byla prawie na wyczerpaniu). Zostawiłem ją w ten sposób i kiedy wróciłem do domu wrzuciłem ją na ładowarkę, ale już zdążyła się wyłączyć. Od tego momentu już nie działała. Raz była już w serwisie (aktualizacja firmware została drastycznie przerwana) w Polsce (telefon jest z sieci Meteor Irlandia) i teraz po 3-miesięcznym nie brania się za nią postanowiłem ją naprawić. Po 10 razach wyjmowania i wkładania baterii itd. (korzystam z phoenixa) i pobudzania jej ładowarką wyświetlił mi się komunikat. Podaję link do wglądu.
http://imageshack.com/a/img24/2568/1c5m.jpg
Btw. próbowałem zainstalować najnowszy firmware (niestety nie wiem jak w polskim serwisie była naprawiana ani który soft był zainstalowany, język był angielski)
Proszę o pomoc.
Softem jej nie naprawisz, standardowy objaw padniętej płyty głównej.
Return to Zmiana oprogramowania
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests