Jestem chętny Dawca : Nokia 2710 Navigator Soft 09.67 Mapy : Ovi 2.0 (edycja dla S40)
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.
Crissis,ja mam licencję.... Poczytaj na stronię nokii.Ja chciałem tylko pomóc...
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.
miki920 otrzymał za ten post 2 punkty reputacji od 2 użytkowników:
Sformatuj kartę pamięci, wgraj na nowo softa, ściągnij Ovi Suite i wgraj mapy. Ja Ci tego pliku teraz nie wrzucę- jestem chory, niezbyt mam dostęp do internetu.
Rockboxed iPod 5.5G + Sennheiser CX280 <3
Vipe otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników:
Mi się wydaję, że ten plik License nie był od map. Próbnie go usunąłem, a mapy nadal działają. Próbowałeś robić to co pisałem wcześniej? Wiem jeszcze, że kiedyś na stronie Nokii było o kompatybilności X3 z mapami- teraz faktycznie nic tam nie ma. Jak nie idzie przez Ovi, to jeszcze może ktoś by Ci udostępnił folder cities i plik qf z karty pamięci- ja tego nie zrobię- z moim netem zajęłoby to 3dni.
Rockboxed iPod 5.5G + Sennheiser CX280 <3
Vipe otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników: