by BlackJaku » 28 Jan 2012, o 18:52
IuDeX wrote:Sprobuj pobrac inna wersj/sprawdz u kumpla.
To już moja wersja druga bodajże, wcześniej miałem 3DM i było więcej błędów, to zainstalowałem tą - RELOADED, sprawowała się dobrze, tylko właśnie czasem się zawieszała, tylko z tym, że jak ponownie ten sam mecz grałem to już działało i wczytywało, narazie to właśnie to jest ten problem podczas play-off'ów, kiedy wygram to sie zawiesza.
No mój kumpel gra, ale narazie nie doszedł, ale mówił, że mu sie do tej pory nic nie zawieszało
IuDeX wrote:Wiesz, to nie musi byc powod jedyny
Mianowicie co jeszcze może być powodem?? Bo ja to nie mam pomysłów co zrobić, a właściwie dlaczego to się zawiesza
[ Dodano: 28 sty 2012, o 17:52 ]Dobra, udało mi się zrobić
Ważne, że działa
A tak nawiązanie do NBA bo ja już nie mam na to sił, mianowicie chodzi mi o to, że można przewijać "strony" w NBA przyciskami LF1 oraz RF1, mam te przyciski ustawione, ale niestety jak je wciskam nie da rady przewinąć nie wiem czemu, oraz jak jest konferencja to można wybrać 4 opcje "A-B-C-D" i do każdej 'literki' mam przyporządkowane klawisze na klawiaturze, ale niestety znowu to samo - nie działają. Jedynie moge wcisnąć -spację, ppm, 1 oraz 2- ktoś wie o co chodzi??