Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
witam. mam wyrobiony certyfikat, podpisuje motywy, gry, programy itd poprzez program SignSIS-GUI. niektore sie bezproblemowo instaluja (zawsze wczesniej instaluje niepodpisane, jak nie chca sie zainstalowac podpisuje je i ida potem bezproblemowo) a podczas instalacji niektorych wyskakuje blad "OGRANICZENIA PRZEZ CERTYFIKAT". o co z tym chodzi, przeciez certyfikat mam, programy sa nim podpisane a niektore sie nie chca zainstalowac. np. "tomb raider legend".
telefon mam nówkę, wiec nie wiem, czy nie bedzie sie to wiazalo z utrata gwarancji. (zastrzelilbym sie, gdyby cos sie stalo z telefonem a nie uznaliby mi gwarancji ) chocby, ze bez przypalu mozna lamac system w e66, to sprobuje sie w to pobawic.
zainstalowalem tego helloxa, ale z tym samym efektem. w info o certyfikacie programu (byle jakeigo) pisalo, ze wazny do 2014 roku. ale ograniczenia dalej sa.
spróbuj UMU Hack. A i nie używaj patcha installserver. Włącz patch open4all i przez X-plore skopiuj installserver.exe, ktory znajdziesz w google.pl do Y:/sys/bin.
Google Pixel 8 Pro|PC: AMD Ryzen™ 5 5600 6x3,5GHz, 32GB DDR4 RAM, PowerColor Radeon RX 6800 XT Red Dragon OC 16GB GDDR6, SSD 2TB Patche mojego autorstwa: [5310XM] S40 Belle|[6300] S40 Belle|[5300XM] Anna OS|[5300XM] 6th ed|[6300] 6th Edition Zapraszam na mojego bloga o modelach rajdowych⇒RajdowaKolekcja.pl | Podobają Ci się moje patche, uploady? Pomogłem? Kliknij na zachętę ; ) | 3100 > 5140i > 5310XM > N70 > E65 > E66 > C5-00 > Xperia S > Galaxy SIII > Redmi Note 4X > Redmi Note 8T > Pixel 4a (5G) > Pixel 7 > Pixel 8 Pro