![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » HTC |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[HTC one X] Nie ładuję się. |
---|
![]() |
1 Mar 2015, o 22:18 |
pololo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Od 7 miesięcy jestem właścicielem HTC one X. Jak do tej pory nie było żadnych problemów. Kilka dni temu żeby telefon zaczął się ładować, po podłączeniu kabla do telefonu i wtyczki musiałem odłączyć USB od wtyczki do kontaktu następnie znowu podłączyć i dopiero wtedy się zaczął ładować o_O . Dzisiaj podłączyłem telefon gdy miał 10% baterii ale żadna ładowarka nie działa. Tzn telefon wgl nie reaguje na podłączenie do prądu. Gdy spróbowałem z komputerem wgl nie wykrył urządzenia
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
13 Jan 2023, o 13:34 |
GarfieldWithNokia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Noconek10 wrote: Wygląda na to, że masz problem z baterią lub portem USB w swoim HTC One X. Mogłoby to być spowodowane zużyciem baterii lub uszkodzeniem portu USB. Zalecam sprawdzenie, czy bateria jest naładowana i czy port USB jest czysty i nie ma żadnych zabrudzeń. Jeśli problem nadal występuje, najlepszym rozwiązaniem będzie skontaktowanie się z serwisem HTC lub z profesjonalnym serwisem telefonów komórkowych, aby uzyskać pomoc. Cuz temat odkopany z przed wielu lat |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » HTC |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)