![]() |
| Register | Login |
|
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
| Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » HTC |
| Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] |
| Print view |
| Write comments | Post new topic |
| [HTC one X] Nie ładuję się. |
|---|
| 1 Mar 2015, o 21:18 |
pololo ![]() |
|
Witam. Od 7 miesięcy jestem właścicielem HTC one X. Jak do tej pory nie było żadnych problemów. Kilka dni temu żeby telefon zaczął się ładować, po podłączeniu kabla do telefonu i wtyczki musiałem odłączyć USB od wtyczki do kontaktu następnie znowu podłączyć i dopiero wtedy się zaczął ładować o_O . Dzisiaj podłączyłem telefon gdy miał 10% baterii ale żadna ładowarka nie działa. Tzn telefon wgl nie reaguje na podłączenie do prądu. Gdy spróbowałem z komputerem wgl nie wykrył urządzenia
I jeszcze kilka dni wcześniej zupełnie się rozładował co jak do tej pory zdarzyło mi się ze 3-4 razy. |
|
Last post |
|
| 13 Jan 2023, o 12:34 |
GarfieldWithNokia ![]() |
|
Noconek10 wrote: Wygląda na to, że masz problem z baterią lub portem USB w swoim HTC One X. Mogłoby to być spowodowane zużyciem baterii lub uszkodzeniem portu USB. Zalecam sprawdzenie, czy bateria jest naładowana i czy port USB jest czysty i nie ma żadnych zabrudzeń. Jeśli problem nadal występuje, najlepszym rozwiązaniem będzie skontaktowanie się z serwisem HTC lub z profesjonalnym serwisem telefonów komórkowych, aby uzyskać pomoc. Cuz temat odkopany z przed wielu lat |
|
Top |
|
| Write comments | Post new topic |
|
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic |
|
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
| Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » HTC |
|
© 2009-2026 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)