![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Windows Mobile » Pomoc Techniczna » [WIN] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 14 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[710] Nie mogę pobrać "Twórcy dzwonków" ani "Wyślij przez BT" |
---|
![]() |
21 Jan 2013, o 23:06 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bry. Jak w temacie. Mam najnowszy build WP 7.8 a market twierdzi, że nie mogę pobrać tych appek bo:
"może być to spowodowane koniecznością zaktualizowania oprogramowania telefonu, dostępnością aplikacji wyłącznie dla klientów innego operatora komórkowego, lub jej niedostępnością w Twoim regionie" Jak ku*** mać, konieczność zaktualizowania, skoro mam najnowszą kompilację tj. 1600.3036.8858.12460 ?! Ostrzegam, że trolling i nabijanie się w tym temacie będzie karane od ręki. |
Last post |
![]() |
![]() |
21 Jan 2013, o 23:26 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
może musisz odczekać kilka dni bo w markecie jakieś zmiany robią pod nowsza wersje łindołs fon?
[ Dodano: 21 sty 2013, o 22:18 ] jeszcze możesz zerknąć na forum windows-phone.pl bo tam będą lepiej zorientowani lub będą wiedzieć jak ominąć ten problem, który opisałeś ![]() [ Dodano: 21 sty 2013, o 22:22 ] hmm zerknąłem i wyczytalem wyrywkowo, że oficjalna aktualizacja pojawi się dopiero od 31 stycznia, więc może być tak, że teraz nie będziesz mógł pobrać tych aplikacji i dopiero od lutego zacznie działać market w 100% prawidłowo razem z pojawieniem się 7.8 ![]() [ Dodano: 21 sty 2013, o 22:26 ] Quote: Nokia Lumia 800 ma otrzymać aktualizację jako pierwsza właśnie 31 stycznia, reszta smartfonów będzie aktualizowana na przełomie lutego/marca. jeszcze się lepiej okazało jak doczytałem, ale może jakoś wcześniej to jednak ogarną... Jedynie pozostaje założyć dodatkowy temat na wp i zobaczyć czy jacyś inni userzy uporali się z podobnym problemem jak u cb. |
![]() |
![]() |
21 Jan 2013, o 23:28 |
Dobra dzięki za info, ale na wp.pl nie chce mi się zakładać konta.
![]() |
![]() |
![]() |
21 Jan 2013, o 23:34 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na pw wyśle ci hasło do mojego konta na f-wp.pl login taki sam jak tutaj.
[ Dodano: 21 sty 2013, o 22:34 ] poszło |
![]() |
![]() |
21 Jan 2013, o 23:36 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pobieranie tych aplikacji zostało zablokowane jakiś czas temu z niewiadomych powodów. Nie obejdziesz tego. Możesz co najwyżej pogooglać xapa i ręcznie zainstalować albo wgrać ROMa, który ma to już w sobie.
|
Last edited by Obeebok on 21 Jan 2013, o 23:36, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
21 Jan 2013, o 23:57 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Dobra dzięki za info, ale na wp.pl nie chce mi się zakładać konta. ![]() A to co? ![]() [ Komentarz dodany przez: ZiomalMarcin: 21 stycznia 2013, o 23:33 ] ![]() |
![]() |
![]() |
22 Jan 2013, o 23:27 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zainstaluj niemiecki wariant WP 7.8 (nie ma mnie w domu to dokładnej nazwy softu Ci nie podam, na w-p.pl gdzieś o tym pisali). Niczym się nie różni od polskiego, oprócz dostępności tych aplikacji.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jan 2013, o 00:04 |
Dobra ch** poczekam do tego 31 nie chce mi sie ogarniac wgrywania sw.
|
![]() |
![]() |
23 Jan 2013, o 11:08 |
Romland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W WP nie ma możliwości instalacji instalacji z innych źródeł, poza marketem ?
|
![]() |
![]() |
23 Jan 2013, o 11:51 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bez odblokowania nie. Tak samo jak w iPhone. Chyba w WP8 jest taka możliwość. W każdym bądź razie miała być.
|
![]() |
![]() |
23 Jan 2013, o 17:25 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym nie czekał. Tym bardziej, że telefon nowy. Chyba, że masz mnóstwo aplikacji juz zainstalowanych, to mi by też się nie chciało... No i stracone SMS i ustawienia.
|
![]() |
![]() |
23 Jan 2013, o 18:06 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jan 2013, o 22:25 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Ostrzegam, że trolling i nabijanie się w tym temacie będzie karane od ręki. Marcin, trzaśnij go w ucho po ojcowsku. ![]() Ale serio, to w Symbianie trzeba było przecież wszystko na piechotę latać, szukać, instalować. Myślałem, że w WP się jakoś rozwinęli ponad to... ;_; |
![]() |
![]() |
24 Jan 2013, o 01:06 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od dzisiaj można aplikacje pobierać ze sklepu (podobno, bo nie sprawdzałem).
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 14 posts ] Previous topic | Next topic |
|