![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[6220c] Nie mogę zainstalować aplikacji (java, symbian) |
---|
![]() |
14 Oct 2010, o 22:13 |
bieniek6220CL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
mam problem. Trzy dni temu odebrałem telefon (Nokia 6220 Classic) z serwisu (po wgraniu nowego softu telefon się nie włączył) W serwisie wgrali mi najnowszy soft (05.15). Teraz mój problem. Gdy próbuję zainstalować jakąś aplikację, grę lub temat (jar. lub sis.) w ogóle nie chce mi się instalować. Wrzucam np. temat na kartę pamięci (otwieram plik przez menedżer plików) akceptuję instalację, później "dalej" następnie pojawia się okno "Szczegóły" ponownie daje "dalej" i na tym się kończy. Nic się dalej nie dzieje tylko przechodzi do listy plików. Tak samo dzieje się przez instalację z pamięci telefonu oraz przez program "Nokia PC Suite" W czym tkwi problem. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam |
Last post |
![]() |
![]() |
15 Oct 2010, o 00:46 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A hackowałeś symbiana? Bo coś mi się kojarzy, że czasami się zdarzało, że zły hack mógł spowodować coś takiego. Spróbuj format. Jak nie hackowałeś to też spróbuj:)
|
![]() |
![]() |
15 Oct 2010, o 01:18 |
No właśnie jeszcze nic nie hackowałem, na razie czekam na wyrobienie certyfikatu.
Co masz dokładnie na myśli z tym formatem?? Użyć któryś z tych kodów: *#7070# *#7470# *#7370# czy o ten trick z czterema klawiszami (3 + * + zielona słuchawka + włącznik) ???? [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 15 października 2010, o 01:44 ] Nie trzeba formatu, jak jeszcze nic nie hackowałeś (i nie ma po czym czyścić). |
![]() |
![]() |
15 Oct 2010, o 09:47 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym mimo wszystko spróbował formatu. Format robisz kodem *#7370#, standardowy kod zabezpieczający to 12345. Tylko porób kopie, bo stracisz wszystko z pamięci telefonu.
Bo pewnie wyłączenie i włączenie telefonu nie pomaga;) A format to najprostsza rada |
![]() |
![]() |
15 Oct 2010, o 13:05 |
Problem raczej rozwiązany:)
Pomogło wyciągnięcie karty pamięci i instalacja z pamięci telefonu. Trzeba będzie dobrze sformatować kartę pamięci. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|