![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Hardware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 13 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E52] Nie włącza się- wibruje. |
---|
![]() |
23 Jun 2012, o 15:12 |
nseries11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, już kiedyś tutaj pisałem z tym samym problemem tylko, że ten wygląda nieco inaczej.
Do sedna sprawy, chciałem wysłać sms'a ale zobaczyłem, ze nie ma zasięgu więc zostawiłem go w miejscu gdzie jest zasięg i po jakimś czasie też nie znalazł zasięgu więc postanowiłem go uruchomić ponownie. Wyjąłem baterie i chciałem włączyć a tu .... wibra i cisza ![]() ![]() Po kilkunastu próbach odstawiłem go na bok i dziś poszedłem do serwisu i pogadałem z Panem jak to się stało i opowiedziałem mu jakie próby podejmowałem w celu naprawy. Po 30 minutach przyszedłem po odbiór i powiedział mi, że soft poszedł, ale się nie chce telefon załączyć i kazał mi przyjść we wtorek po odbiór. Wiem, że owy model jest bardzo awaryjny i co w tym przypadku należy wymienić jak soft poszedł,a nie chce się telefon włączyć. Czy to procesor, N3301 czy coś innego? Mi się wydaje, że procesor i jeżeli to prawda to ile by kosztowała wymiana? Może ten koleś się podejmie wymiany tych podzespołów, a jak nie to załatwię te podzespoły i pójdę do innego gdzie non stop facet siedzi i coś spawa przy telefonach ![]() Co Wy eksperci o tym myślicie? |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Jun 2012, o 17:22 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Możliwe że masz sztukę z pierwszej serii produkcji która była bardzo awaryjna. Też miałem E52 z pierwszej serii produkcji tylko że u mnie telefon kilka razy złapał zamuł i nic nie dało się zrobić więc gwarancja aż wymienili mi na nową sztukę którą sprzedałem bo też miała problemy...
|
![]() |
![]() |
24 Jun 2012, o 14:24 |
nseries11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pierwszą sztukę nokii, którą kupiłem rok temu miała to samo, koleś mi powiedział w serwisie, że jest coś uszkodzone na płycie i się nie da tego naprawić.
Drugą sztukę kupiłem zaraz po tym jak sprzedałem tego no i chodzi do dziś dnia (dziewczyna go ma). W Kwietniu zakupiłem tę sztukę, która jest teraz opisywana, to samo z pierwszą miałem. Czytałem gdzieś, że wymiana N3301 prawdopodobnie może pomóc i zastanawiam się czy zamówić u magboss'a N3301 i ten pearl/gazoo. Ciekawi mnie to dlaczego większość osób mówi, że naprawa jest nie opłacalna? Boją się, czy im się nie chce? ![]() A kilka osób jest w stanie to zrobić. |
![]() |
![]() |
8 Jul 2012, o 10:54 |
kiciafu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Ja mam podobny problem przed wczoraj była burza u mnie i zniknął zasięg, w sumie niczym się nie zmartwiłem ponieważ cała sieć miała problem. Na drugi dzień dalej nie miałem zasięgu mimo że zasięg wrócił. Postanowiłem wyłączyć go i już się nie włączył, każe skontaktować się ze sprzedawcą i że włączenie nie powiodło się ;/. Na telefonie nie robiłem żadnych operacji poza dzwonieniem i pisaniem smsów od dwóch lat. Na forum znalazłem o HR ale nic to nie dało. Pobrałem Phoenix ale nie wykrywa telefonu gdy go wepnę pod USB. Telefon jest poza gwarancją. Proszę napiszcie co z tym zrobić bo nie mam pomysłów. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 8 lipca 2012, o 10:56 ] Dead USB? |
![]() |
![]() |
22 Jan 2013, o 18:10 |
belka851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam potrzebuje jakiejs pomocy wzgledem noki e 52 nie włancza sie tylko wibruje co moge zrobic odpiszcie
|
![]() |
![]() |
22 Jan 2013, o 18:11 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Możesz wgrać softa Phoenixem. Na początek wyjmij na chwilę baterię, włóż i spróbuj włączyć. Jak nie pomoże to Phoenix.
|
![]() |
![]() |
22 Jan 2013, o 19:45 |
skad sciagne phoenixa i soft do e52 dajcie linki
![]() |
![]() |
![]() |
22 Jan 2013, o 20:14 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odkopujesz dziesięć tematów naraz i w ogóle nie czytasz poradników, tylko "dajcie dajcie a najlepiej zróbcie za darmo za mnie przez gg bo aaaaaaaa". Ogarnij się, przejrzyj FAQ i dopiero wówczas w razie jakichś wątpliwości zdecyduj na jeden temat (najlepiej jakiś nowy swój własny).
|
![]() |
![]() |
23 Jan 2013, o 20:05 |
poradzi ktos gdzie siagne soft do e52
|
![]() |
![]() |
23 Jan 2013, o 20:07 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia Data Package Manager.
|
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 19:59 |
witam rodiłem w swojej noki e52 deat flashing i nic to samo niewłancza sie czy jest jakis inny sposub na podniesienie mojego tel
|
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 20:22 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Próbowałeś Dead Flashować kilka razy? Podobno nie od razu musi pójść.
![]() |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 21:02 |
tak próbowalem około 6 razy i nic
[ Dodano: 25 sty 2013, o 20:02 ] jak podłącze pod usb jes widoczny chwilowo i rozłancza |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 13 posts ] Previous topic | Next topic |
|