Cześć wszystkim,
Jak już wspomniałem w tytule, mój problem polega na niekończącym się resetowaniu telefonu. W przeszłości przytrafiały mi się już tego typu sytuacje, ale zwykle po ok 2-3h telefon 'odżywał'. Niestety, tym razem telefon nie włącza się już od dwóch dni, a mówiąc ściśle - włącza się, ale nie ma możliwości dostania się do skrzynki odbiorczej, aplikacji, ect., a jakiś czas później ma miejsce kolejny reset.
Mam wgrany soft w wersji 5 koma coś tam, a z tego co wiem dla tej wersji opogramowania resety są skutkiem przepełnienia pamięci.
Zastanawiam się co zrobić, żeby telefon znowu zadziałał. niestety przez nieustanne resety nie jestem w stanie zwolnić trochę pamięci na telefonie, ba - nie jestem w stanie zrobić z nim czegokolwiek. Jeśli jest taka możliwość to wolałbym naprawić to z wasza pomocą - w chwili obecnej mam 2zł i 5gr w portfelu, więc serwis raczej odpada. Czy pomoże użycie Phoenix'a? Jeśli tak to w jakiej wersji? Jakie czynności wykonać? Nawet ogólne wskazówki będą mile widziane. Dzięki.