![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 24 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Uwaga] Nieodpowiednie rozdawanie reputacji. |
---|
![]() |
4 Aug 2010, o 14:30 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja popieram wasze zdanie, ktoś jak tylko zechce, ma prawo dać + za fajny nick czy inną pierdołę. Gorzej, jak ktoś jest ukarany bez powodu, ale tez wole nie usuwać tego, bo jest to z wyboru osoby, która takie punkty wystawiła.
|
Last post |
![]() |
![]() |
7 Aug 2010, o 01:10 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JimmyBlack, ano, forumowicze polecieli po całości w zupełnie nieodpowiednim kierunku.
JimmyBlack wrote: Za moment powstanie konkurs, w którym ktoś sobie wymyśli, że za podanie zwierza na literkę R dostanie 200 plusików. IMHO głupota. Nikt z władz forum nie organizuje takich konkursów. Punkty są np. za poleconych lub patche, nigdy za głupoty. JimmyBlack wrote: Całkowite zmycie sprawy i głupie rozwiązanie. Jeśli miało to być coś więcej niźli apel do forumowiczów, to tak i ponownie powtórzę, że nikt z obsługi nie jest w stanie kontrolować wszystkich punktów krążących na forum. |
![]() |
![]() |
26 Mar 2011, o 22:54 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dlaczego lecące ciurkiem plusy za kompletne bzdury są w porządku, a minusy nie, tylko są usuwane i dodawany jest warn?
Niech mi ktoś sensownie to wytłumaczy. |
![]() |
![]() |
26 Mar 2011, o 22:59 |
Zazwyczaj z powodu:
Quote: Punkty reputacji: 9900 (100.00% pozytywnych) Warn nie leci też za jakieś przypadkowe punkty, tylko za masówki jak 27x pod rząd. ![]() Gdyby ktoś nabijał komuś plusy co 3 sekundy, to po zgłoszeniu również bym zareagował. |
![]() |
![]() |
26 Mar 2011, o 23:55 |
To ja ci mogę zaraz znaleźć 27 albo więcej plusów pod rząd za głupoty i też dasz warna?
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 marca 2011, o 22:27 ] Od tej samej osoby przyznane tej samej osobie? ![]() [ Dodano: 26 mar 2011, o 22:52 ] Oczywiście. Jest to masowa wymiana plusów między dwoma byłymi uploaderami. Może być nawet około setki (100x3pkt.), nie liczyłem ![]() [ Dodano: 26 mar 2011, o 22:54 ] Zresztą między innymi userami też widziałem takie wymiany plusów ![]() [ Dodano: 26 mar 2011, o 22:55 ] Idzie wszystko hurtowo, za byle co ![]() |
![]() |
![]() |
27 Mar 2011, o 01:32 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Coś w tym jest. Np. mój przykład - dostałem ujemnego repa, za screen pokazujący piraconego Windowsa, po czym Aero stwierdził, że też da minusa, bo jestem nielegalny. Ale sam z własnej woli by nie dał, dopiero zobaczył, że ktoś dał i sam robi podobnie.
|
![]() |
![]() |
27 Mar 2011, o 02:03 |
A jeszcze jeden powód, dlaczego zwykle zwalcza się minusy - te jest łatwiej zauważyć. Ja np. nie mam wgl chęci i czasu do rozpatrywania jakichkolwiek plusów, bo dla mnie są to zbytnie pierdoły. Komu przeszkadza dany punkt, niech zgłosi post, a moderator się tym zajmie.
![]() |
![]() |
![]() |
27 Mar 2011, o 02:36 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A może po prostu zrezygnować z tych reputek w końcu..
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 27 marca 2011, o 01:58 ] Mniej zachodu będzie, jak tych, których to drażni, nie będą na to patrzeć. ![]() Albo ukryją se ten blok tekstu przez jakieś rozszerzenia do FF jak RIP czy coś innego. ![]() |
![]() |
![]() |
27 Mar 2011, o 15:22 |
Nie wyłączą tej dziecinady.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 24 posts ] Previous topic | Next topic |
|