![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 9 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E72] Nietypowy problem z wskazaniem baterii |
---|
![]() |
13 Oct 2010, o 19:20 |
przegal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam od jakiegoś czasu problem z Nokią. Mianowicie,gdy bateria schodzi do ok.5-4 kresek to zasięgiem zaczyna "bujać" ,tzn. przy odpaleniu więcej niż jednej aplikacji(np. pisanie smsów podczas słuchania muzyki,ewentualnie jeszcze gg) nagle telefon zaczyna mi pokazywać jedną kreskę baterii-istną padakę. Za chwilę jednak wskaźnik wraca do poprzedniej wartości jak gdyby nigdy nic,wystarczy wyłączyć wszystkie aplikacje i zablokować klawiaturę. Nie pomógł hard-reset ani reinstalacja softu.
Co mogę z tym zrobić? |
Last post |
![]() |
![]() |
13 Oct 2010, o 19:52 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie z kolei jest tak, że na full kresek telefon trzyma długo, a reszta spada w tempie błyskawicznym.
|
![]() |
![]() |
13 Oct 2010, o 20:18 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obeebok wrote: U mnie z kolei jest tak, że na full kresek telefon trzyma długo, a reszta spada w tempie błyskawicznym. To akurat jest normalne |
![]() |
![]() |
13 Oct 2010, o 20:32 |
przegal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie masz się czym niepokoić-pierwsza i ostatnia kreska zawsze trzymają najlepiej;]
|
![]() |
![]() |
13 Oct 2010, o 21:03 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Mar 2011, o 16:09 |
janeksroka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za bardzo nie pomogliście, ja mam podobnie w n73, bateria może być pełna, telefon ostatnio pokazywał komunikat bateria naładowana, a po włączeniu gg nagle że rozładowana i wyłączył się, a był cały czas pod ładowarką, niestety zdarza mu się to bardzo często co bardzo irytuje. Potrzebuje to naprawić szybko, ponieważ telefon ma w tym tygodniu trafić do nie-szczęśliwego nabywcy. A ten uważa że telefon nie ma wad.
Pozdrawiam [ Dodano: 20 mar 2011, o 15:09 ] za bardzo nie pomogliście, ja mam podobnie w n73, bateria może być pełna, telefon ostatnio pokazywał komunikat bateria naładowana, a po włączeniu gg nagle że rozładowana i wyłączył się, a był cały czas pod ładowarką, niestety zdarza mu się to bardzo często co bardzo irytuje. Potrzebuje to naprawić szybko, ponieważ telefon ma w tym tygodniu trafić do nie-szczęśliwego nabywcy. A ten uważa że telefon nie ma wad. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
20 Mar 2011, o 16:16 |
janeksroka, takie 'jazdy' miał jeden z moich domowników ze swoim telefonem, np przed wykonaniem połączenia telefon miał 6 na 7 kresek, a po połączeniu komunikat o wyczerpanej baterii i padała. Wymiana baterii na nową zlikwidowało problem.
Mogę polecić Ci jednego sprzedawcę na allegro, brałem u niego 2 różne baterie, oryginały nokiowskie:) |
![]() |
![]() |
20 Mar 2011, o 16:22 |
zagiel1111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To mi też go poleć bo muszę kupić do 6300.
|
![]() |
![]() |
20 Mar 2011, o 16:25 |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 9 posts ] Previous topic | Next topic |
|