Asha 300 poszła pod nóż i wszystko gra. Podmieniłem jedną ikonkę (apps na jakąś internet explorer) spakowałem i wszystko przeszło bezproblemowo w PPModzie.
Jak chcecie to mogę sprawdzić Ashe 201, bo właśnie dla testu sobie ściągnąłem paczkę.
[ Komentarz dodany przez: adrian219: 6 kwietnia 2012, o 20:52 ] Faktycznie nie działa. Teraz czekam na odpowiedź ndt.
[ Dodano: 6 kwi 2012, o 20:54 ] a screeny można jakoś zrobić?
[ Komentarz dodany przez: adrian219: 6 kwietnia 2012, o 21:04 ] Przypomnij się kiedy indziej to może coś znajdę, bo możliwość podejrzewam, że jest na pewno.
[ Dodano: 6 kwi 2012, o 21:13 ] to czekam Adi
[ Dodano: 7 kwi 2012, o 16:02 ]
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs