Niestety nie można zrobić screenow bo NSD nie daje rady, phoenix także...
Za 2 tygodnie recenzja
Czy jest jakiś inny sposób na screeny?
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Szczerze mówiąc E51 bardziej mi się podobała. Asha ma jedynie dobrą baterie jak podają w internecie. Bez systemu, aparat jak w E51. Można wiedzieć czemu akurat tą Nokie wybrałeś. Ja bym nie zmienił E51 na tą.
A czy ja napisałem, że zamieniłem E51 na Ashe? Po prostu potrzebowałem 2 telefonu! Kupiłem Ashe za względu na baterię, ciekawy interfejs i qwerty!
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Nie nie Asha jest 2 telefonem, a E51 próbuje sprzedać, bo chcę kupić sobie E71
Asha ogólnie jest ładna
Ale za 300 zł spokojnie dostało by się C3 o lepszych parametrach. Asha 201 soft-owo ma przypominać telefony z wyższej półki typu E72 i mają być dla ludzi którym system nie jest potrzebny. Takie jet moje zdanie. Nie miałem możliwości użytkowania Ashy 201 i sugeruje się tylko opiniami i parametrami zamieszczonymi w internecie.