Ponieważ za nie długo będę miał kasę około 150 zł, chciałem zakupić któryś z tych 2 telefonów. Powiedzcie który lepszy? Ile w nich trzyma bateria? Jak z wykonaniem i jakoscią?
Za każdą SENSOWNĄ odpowiedź będą plusiki

Większość fonów które oglądałem było w Bdb lub idealnym stanie wizualnym...Mati91 wrote:Nemo za 150zł to może i kupi coś lepszego, ale w kiepskim stanie lub z drobnymi usterkami. Musiałby naprawdę znaleźć dobrą okazje
Ja bym brał X2. Najładniejsza wizualnie, soft dość dopracowany, nie tak jak 6303c, USB OTG, ogólnie bardzo mi się podobarybak wrote:a 6303c vs x2 vs x3 która najlepsza?
nemo333 wrote:C5
ja używałem jej teraz przez kilkanaście godzin do nawigacji, trochę neta, zabawy, bez dzwonienia. W czwartek naładowana dziś ma 1 kreskę. Pierwszego dnia chyba 3h nawigowania i zeszła mi jedna kreska. Telefon ma rok.rybak wrote:jak z bateria ?
średniorybak wrote:Jak jakość wykonania
Tak, jest dość sporo modów na nią. W zasadzie to ten sam system co S60v5 tylko niedotykowy. Drobne różnice są ale ogólna konstrukcja w miare zachowana.rybak wrote:Fp2 tak ?
sądzę że niewiele. Tam jest BL-4C, dzień przy intensywnym użytkowaniu, ze 2-3 przy niewielkim, tak sądzę, na więcej nie licz. Pewnie identycznie jak 6300 z nową oryginalną baterią.rybak wrote:i ile trzyma bateria w x2 ?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest