![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Paczki z oprogramowaniem |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 43 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[RM-237] Nokia 3110 classic |
---|
![]() |
9 Apr 2011, o 17:02 |
lysyosw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie no, męczę się i nic. Chciałem zmienić z 7.30 na 7.21 i nie da się ani Phoenixem, ani Jafem... Ale telefon nadal działa. Chciałem usunąć orange menu, ściągnąłem ten plik nr 145, wczytałem przez "browse" (ten ściągnięty plik), potem activate... Restart telefonu i orange menu jest...
Jak zmienić ten soft na 7.21, albo skąd wziąć firmware 7.30 z niebrandowanym softem po polsku? Już nie wiem jak to ugrźć |
Last post |
![]() |
![]() |
9 Apr 2011, o 17:39 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ściągnij *.image_b z 07.21 niebrandowanego i wgraj go do telefonu, w oknie flashiowania pod "Refurbish, restore..." masz Options, tam kliknij na plik image_b w wersji 07.30 i podmień go na plik z softu 07.21(browse przy ścieżce i wskazujesz nowy plik)
Wgraj ten soft na refurbish i będziesz miał niebrandowany polski 07.30 |
![]() |
![]() |
9 Apr 2011, o 17:48 |
lysyosw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie bardzo rozumiem skąd mam ściągnąć to "image..."
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 kwietnia 2011, o 18:02 ] To jest plik Content, dostępny już po rozpakowaniu paczki z softem. Bo soft składa się z: MCU, PPM i właśnie CNT. |
![]() |
![]() |
29 Jun 2011, o 11:52 |
Spartacus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A czy jest dostępny soft z T-Mobile
|
![]() |
![]() |
29 Jun 2011, o 12:18 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie sądzę, żeby był jakiś update dla tego modelu. Nawet w changelogu czerwcowego softu dla E52 figuruje nazwa Era.
|
![]() |
![]() |
29 Jun 2011, o 21:43 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NA 99% raczej nie będzie.
|
![]() |
![]() |
15 Aug 2012, o 23:07 |
kokoss96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, sorry za odkop, ale mam pytanie , można jakiegoś reupa? Bo potrzebuję bardzo tej wersji softa
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 15 sierpnia 2012, o 23:23 ] Spróbuj wpierw przez NaviFirm. |
![]() |
![]() |
16 Aug 2012, o 15:08 |
martyax ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dołączam sie do prośby o reup-a. nigdzie nie mozna znalesc tego softa.
|
![]() |
![]() |
16 Aug 2012, o 16:00 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Próbowałeś ściągnąć programem navifirm?
|
![]() |
![]() |
18 Jan 2013, o 20:07 |
MadMan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak to zainstalować? Jestę nowicjuszę.
![]() |
![]() |
![]() |
18 Jan 2013, o 20:52 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Mar 2014, o 19:22 |
sentymental ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wybaczcie proszę jeśli dotknąłem wątku grubo przestarzałego, ale jeśli ktoś z was ma dostęp do niebrandowanego (np. niegdyś zaciągnął za pomocą NaviFirm orginał) softu na ten tel. to proszę o kontakt i udostępnienie. Chętnie nawet odwdzięczę się jakimś złocistym napojem chmielowym (napewno się dogadamy).
|
![]() |
![]() |
30 Mar 2014, o 19:47 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przecież Navifirm cały czas oferuje pobranie za darmo wszystkich softów do tego telefonu...
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 43 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Paczki z oprogramowaniem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)