Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 1 of 1 [ 7 posts ]
Print view
Write comments Post new topic

Nokia 3720 classic- nowy nabytek

Post Nokia 3720 classic- nowy nabytek 30 Jul 2010, o 19:54

Male - Redaktor  Posts/Topics2312/361  Reputation point 11286 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
Jako, że telefony nudzą mi się dość szybko postanowiłem wymienić Nokie E51 na coś innego. Wybór padł na nowiuteńką Nokie 3720 classic, którą określa się mianem niezniszczalnego telefonu. Recenzję tego telefonu napiszę tylko jak poznam ją bardziej, bo mam ją od 29 lipca. Telefon kupiłem nowy za 439zł w telkomie-niestety pochodzi on z ery i w chwili wolnej muszę wgrać inny soft, bo za dużo tutaj dodatków z ery.

Image

Image

Polecam także filmik jednej z zagranicznych redakcji:

Oczywiście ja nie będę telefonu wrzucał do wanny, ani grał nim w golfa, czy też przejeżdżał po nim autem- co też w testach miało miejsce. ;)
Telefonik jest całkiem ładny- bardzo dobra jakość rozmów, bardzo dobry głośnik, wygodna klawiatura.
Więcej o telefonie napisze w recenzji, która powstanie niebawem.
Proszę o komentarze.
Last edited by Mati91 on 31 Jul 2010, o 13:51, edited 1 time in total.

Last post
Reply with quote 

Post Re: Nokia 3720 classic- nowy nabytek 30 Jul 2010, o 19:54

Male - Junior Admin  Posts/Topics4927/227  Reputation point 5466 
Offline  Profile   
Windows 7 Opera
aa tam filmiki czyjeś pokazujesz dawaj filmik twojego testu wytrzymałościowego ^^ Telefon jafny, miałem z nim styczność :P Ten fonik raczej do pracy na budowie niż do szanowania xD
Reply with quote 

Post Re: Nokia 3720 classic- nowy nabytek 30 Jul 2010, o 19:56

Offline  Profile 
Windows XP Firefox
Wiesz pozory mylą ;) nie miałbym odwagi wykąpać go w piwie :P poza tym to bardzo dobry telefon jest ;))
Reply with quote 

Post Re: Nokia 3720 classic- nowy nabytek 31 Jul 2010, o 08:44

Male - 60%  Posts/Topics223/16  Reputation point 457 
Offline  Profile   
Windows XP Opera
Mati91, przynajmniej nie będziesz płakał jak ci wpadnie do wody albo upadnie.
Reply with quote 

Post Re: Nokia 3720 classic- nowy nabytek 31 Jul 2010, o 13:51

Offline  Profile 
Windows XP Firefox
właśnie o to chodzi ;)) obecnie dorabiam w wakacje na lakierni samochodowej i nie straszny jest jej kurz ;) i cały czas wygląda jak nowa :)
Reply with quote 

Post Re: Nokia 3720 classic- nowy nabytek 31 Jul 2010, o 14:31

Male - Sponsor  Posts/Topics643/227  Reputation point 817 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
Jeśli ktoś dba o telefon.. to niestety, ale taki nigdy mu się nie rozwali :D no może bez przesady, ale telefon widać mocny. Znam kilka osób, którym taki fon by się przydał, bo zostawiają telefon gdzie popadnie a potem to albo się coś na niego rozleje, albo spadnie skądś. A tutaj idealne rozwiązanie problemu.
Reply with quote 

Post Re: Nokia 3720 classic- nowy nabytek 31 Jan 2011, o 12:50

Male - User  Posts/Topics1/0  Reputation point 3 
Offline  Profile 
Windows Vista Chrome
:no: nie polecam testu na samochodzie :thumbdown: gdyz sprawdzilismy go na VW Transporterze ktory jest ciezszy od osobowki o conajmniej 500kg ktora widzielismy na youtube tel nie przeszedl testu ale z naszej winy na podlozu byl kamyk ktory podczas najazdu autem wgniutl sie do srodka tel powdujac wygiecie plyty glownej i zlamanie wyswietlacza :wall: telefon mial zaledwie 2 tyg i byl prezentem pod choike od mojej dziewczyny,czym predzej musialem kupic nowy co by sie nie zorientowala :eek: ze go w tak glupi sposob zniszczylem!!!Natomiast test wodny przeszedl znakomicie zanurzylismy go w szklance pelnej wody i...nawet sie rozmawiac dalo :letssin: pozdrawiam NOVY TYCHY

Reply with quote 

Write comments  Post new topic

Page 1 of 1 [ 7 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests