![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Paczki z oprogramowaniem |
Previous topic | Next topic Page 6 of 7 [ 91 posts ] Go to page Previous 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[RM-495] Nokia 5130XM |
---|
![]() |
16 Aug 2012, o 14:51 |
gawciux ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mógłby ktoś zrobić reupload wersji 7.97 z polskim menu, bo na navifirm usunęli polski soft do 7.97.
Z góry dzięki. |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Sep 2012, o 14:56 |
Junx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przyłączam się do prośby o nowy link.
|
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 21:16 |
kasimus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dajcie nowe stronki bo te wygasły a mi potrzeba do niedzieli (18.11.12) zrobić telefon z góry dzięki.
|
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 22:12 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kasimus pobierz soft navifirmem
|
![]() |
![]() |
6 May 2013, o 15:39 |
Bambek111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Można linki nowe bo z tego co wiem to NAviFirm zostało już wyłączone ? Najlepiej najnowsza wersja
|
![]() |
![]() |
6 May 2013, o 16:31 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 May 2013, o 15:42 |
z.u.b.r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem tu początkujący i mam pytanie, może głupie ale kto pyta nie błądzi
![]() code: 0583303 [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 22 maja 2013, o 17:26 ] Ważne, by miał oznaczenie EURO-EA. |
![]() |
![]() |
22 May 2013, o 16:10 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 May 2013, o 17:54 |
klemensfonodupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam Państwa mam Problem z nokio 5130xm Od pewnego czasu siadł mi soft już mam wszystko phoenix Tylko mam wielki problem bo nie mogę znaleść paczki z oprogramowaniem Z strony NokiaHancking Nie moge pobrać bo strona została już zablokowana i Nie wiem z jakiej strony to pobrać Proszę was bardzo jeśli ktoś wie nich mi pomoze niech da link z tym oprogramowaniem tylko żeby był już w pace dzięki
|
![]() |
![]() |
1 Jun 2013, o 19:57 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
klemensfonodupy wrote: Witam Państwa mam Problem z nokio 5130xm Od pewnego czasu siadł mi soft już mam wszystko phoenix Tylko mam wielki problem bo nie mogę znaleść paczki z oprogramowaniem Z strony NokiaHancking Nie moge pobrać bo strona została już zablokowana i Nie wiem z jakiej strony to pobrać Proszę was bardzo jeśli ktoś wie nich mi pomoze niech da link z tym oprogramowaniem tylko żeby był już w pace dzięki mrcrab.net/nokia.html tutaj masz softy ![]() |
![]() |
![]() |
7 Jul 2013, o 13:12 |
proceder26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam moze ktos mi powie dla czeg nie moge pobrać zadnego softu przez navifirm wyskakuje mi blad a jak pobiore paczke z neta to Phoenix go nie widziprosze o pomoc.
|
![]() |
![]() |
7 Jul 2013, o 14:33 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia zablokowała serwery i nie da się pobierać przez Navifirm. Pliki softu wrzucaj do C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX (RM-495 w przypadku Nokii 5130xm).
|
![]() |
![]() |
7 Jul 2013, o 21:41 |
Wrzucalem pliki tak jak napisales ale phoenix nie widzi ich teraz mam inny problem bo wgralem inny soft ale nie ma jezyka polskiego i nie wiem co robic
|
![]() |
![]() |
7 Jul 2013, o 21:43 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zainstalowałeś softa bez języka polskiego, musisz znaleźć taki, w którym polski jest i wgrać go tak samo jak poprzednio
![]() |
![]() |
![]() |
7 Jul 2013, o 22:07 |
Tak bez jezyka polskiego a gdzie moge znalesc taki soft bo ja zainstalowalem ten najnowszy co wyszedl.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 Next Page 6 of 7 [ 91 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Paczki z oprogramowaniem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)