by nemo333 » 2 Apr 2013, o 14:43
za tyle to juz szukalbym 5800. wifi, drugi glosnik i lepszy aparat sa warte niewielkiej doplaty.
muzyka gra dobrze, net po 3G to nie wiem ale 5800 na wifi sie tak sobie nadaje. najnowsza przegladarka Nokii z C6v40/5800v60 jest przyzwoita, opera tez znosna ale oporowy dotyk jednak na dluzsza mete denerwuje. jest nieprecyzyjny i trzeba mocniej go naciskac, po uzywaniu Mini2 zdecydowanie Cie bedzie denerwowal

chociaz ja sie juz do niego przyzwyczailem. kolejnym minusem jest slaby odbiornik GPS, dlugo lapie sygnal. nie wiem jak z jazda bo w taka pogode na rowerze nie jezdze ale jak bedzie sie dalo to stestuje i porownam z innymi
jeszcze lekkim minusem jest ewidentne przeniesienie S60v3 FP2 na dotyk co powoduje ze np w ustawieniach musisz kliknac raz zeby zaznaczyc opcje i drugi raz zeby ja otworzyc
wiecej wad chyba nie ma, z zalet to dosc duzy ekran z dobra rozdzialka, duzo modyfikacji i customow, dobra jakosc rozmow, ladny wyglad i dobrze lezy w rece
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 kwietnia 2013, o 15:21 ]Ale to nie jest temat o 5800. Nie off-topuj. ;_;