![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 9 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia 5230- opinie,wady i zalety. |
---|
![]() |
2 Apr 2013, o 14:28 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakie macie opinie o 5230?
czy za ok 150 polskich pieniondzów opłaca sie kupić? jak z jakoscia muzyki i internetami po 3G? co was wkur....wkurza w tym modelu? ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Apr 2013, o 14:43 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za tyle to juz szukalbym 5800. wifi, drugi glosnik i lepszy aparat sa warte niewielkiej doplaty.
muzyka gra dobrze, net po 3G to nie wiem ale 5800 na wifi sie tak sobie nadaje. najnowsza przegladarka Nokii z C6v40/5800v60 jest przyzwoita, opera tez znosna ale oporowy dotyk jednak na dluzsza mete denerwuje. jest nieprecyzyjny i trzeba mocniej go naciskac, po uzywaniu Mini2 zdecydowanie Cie bedzie denerwowal ![]() ![]() jeszcze lekkim minusem jest ewidentne przeniesienie S60v3 FP2 na dotyk co powoduje ze np w ustawieniach musisz kliknac raz zeby zaznaczyc opcje i drugi raz zeby ja otworzyc ![]() wiecej wad chyba nie ma, z zalet to dosc duzy ekran z dobra rozdzialka, duzo modyfikacji i customow, dobra jakosc rozmow, ladny wyglad i dobrze lezy w rece ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 kwietnia 2013, o 15:21 ] Ale to nie jest temat o 5800. Nie off-topuj. ;_; |
![]() |
![]() |
2 Apr 2013, o 16:03 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wady:
- bardzo słabej jakości aparat 2 Mpix - brak możliwości ładowania przez USB - nie do końca dopracowany system operacyjny - bardzo słaba czytelność wyświetlacza w ostrym słońcu Zalety - genialna jakość muzyki - GPS - JACK 3,5 mm - dobra jakość wykonania - akcelerometr i czujnik zbliżenia - HSDPA 3,6 Mb/s |
![]() |
![]() |
2 Apr 2013, o 16:13 |
Mati91 wrote: - brak możliwości ładowania przez USB po co to?:P IMO lepiej podpiąć ładowarkę a nie bawić się w ładowanie po USB które ma mały sens ze względu na kiepską wydajność prądową portu USBPozatym można zrobić ładowanie delikatnie modyfikując płytę główną, wystarczy z napięcia USB przeciągnąć kabelek do portu ładowarki i już jest ![]() Mati91 wrote: - bardzo słaba czytelność wyświetlacza w ostrym słońcu No tak, jeśli się ustawi minimalną jasność ![]() Mati91 wrote: - dobra jakość wykonania kłóciłbym się ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Apr 2013, o 16:15 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale taka prawda, lepiej dozbierać do 5800.
Możesz też zobaczyć do mojej mini recenzji 5230. nokia-5230-krotka-recenzja-vt21580.htm |
![]() |
![]() |
2 Apr 2013, o 16:21 |
Spojrzałem na Allegro, Kup teraz 5230, najtańsza sprawna - 90 zł
5800 w tych samych parametrach - 100 zł ;_; Uważasz że nie warto dopłacić 10 zł za wifi, lepszy aparat i drugi głośnik? |
![]() |
![]() |
15 Aug 2014, o 22:50 |
niuniek16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najbardziej mnie wkurza w tym modelu to że nie ma wideo rozmów i wifi
|
![]() |
![]() |
15 Aug 2014, o 23:30 |
Przecież dlatego to jest 5230.
5230 z rozmowami wideo i WiFi nazywa się 5800 ![]() |
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 06:56 |
niuniek16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5230 dobrze sie prezentuje ale w kwestii funkcji jes beznadziejny.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 9 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)