![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Informacje o nowych softach |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 9 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[RM-356] Nokia 5800 XpressMusic - v.60.0.003 |
---|
![]() |
11 Nov 2011, o 20:42 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niedawno Nokia wypuściła aktualizację dla modelu 5800. Ogólnie rzecz mówiąc - szału nie ma. Były plotki o emotikonkach w wiadomościach (tak jak w C6 w wersji v40), lecz niestety nie potwierdziły się. Szkoda, bo obsługę emotikonek znajdziemy w starszych modelach.
Changelog:
Jeszcze małe info ode mnie. Jak na razie pobrać aktualizację możemy przez FOTA, lub Navifirm (ściągamy z dopiskiem EURO3 - tam mamy język polski). Oprogramowanie jest możliwe do złamania metodą instalacji zmodyfikowanego contentu. |
Last post |
![]() |
![]() |
11 Nov 2011, o 20:45 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Oprogramowanie jest możliwe do złamania metodą instalacji zmodyfikowanego contentu. UMU Hack też sobie radzi. |
![]() |
![]() |
12 Nov 2011, o 13:36 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Oprogramowanie jest możliwe do złamania metodą instalacji zmodyfikowanego contentu. Znaczy się chodzi o hackowanie przez flashowanie? Jeśli tak to nie tylko, także dzięki tej metodzie:http://forumnokia.pl/instrukcje-f51/hackowanie-s60v3-s60v5-i-symbian-3-t29105.html Ale pewnie podpisanie jednej nowym certyfikatem nic nie da, ja na szczęście mam starszy certyfikat, który nie ma tyle ograniczeń jak te nowe. |
![]() |
![]() |
12 Nov 2011, o 13:49 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojo87 wrote: Znaczy się chodzi o hackowanie przez flashowanie? Dokładnie. Instaluje się od razu zmodyfikowany installserver.exe i pozostaje dograć tylko rompatchera jak ktoś chce grzebać w systemie. ![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 13 listopada 2011, o 11:06 ] I tak jest (przynajmniej mi) po prostu wygodniej ![]() |
![]() |
![]() |
13 Nov 2011, o 14:44 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak sprawuje się przeglądarka ?
|
![]() |
![]() |
13 Nov 2011, o 15:59 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak już jesteśmy przy temacie przęglądarki, u was też tak jest:
![]() Że tekst pokaż powiększenie nie mieści się i rozjeżdza? Trochę niefajnie to wygląda, a dokładnie tak samo miałem w porcie C6 v40 |
![]() |
![]() |
13 Nov 2011, o 17:22 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przeglądarka jest super! Była już w Custom Firmware'ach
![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 13 listopada 2011, o 15:12 ] W portach C6 v40 ![]() [ Komentarz dodany przez: HitFan: 13 listopada 2011, o 16:22 ] Ja pamiętam, że w Phoenix Legacy była. |
![]() |
![]() |
13 Nov 2011, o 18:32 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SileS wrote: Jak sprawuje się przeglądarka ? link - pkt. 4 (3 część posta) [ Dodano: 13 listopada 2011, o 17:32 ] _NeedSpeed_ wrote: Że tekst pokaż powiększenie nie mieści się i rozjeżdza? Też tak mam ale korzystam z innej czcionki. Do tej pory myślałem, że to była jej wina ale najwyraźniej jestem w błędzie. |
![]() |
![]() |
14 Apr 2012, o 20:42 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym poinformować że dzisiaj Nokia Suite pokazała aktualizacje dla oprogramowania dla Nokii 5800 XM do wersji. V60.0.003 na brandingu Plusa. Jeżeli ktoś nie chce się bawić Phoenixem a śmieci operatora mu nie przeszkadzają to przez Nokia Suite można spokojnie aktualizować. Nie wiem jak wygląda w telefonach od innych operatorów. Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie. A jeżeli zbędny to można usunąć. [ Komentarz dodany przez: ZiomalMarcin: 14 kwietnia 2012, o 21:27 ] Spoko spoko. Wszystko w porządku. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 9 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Informacje o nowych softach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)