Hejka wszystkim. Mam problem ze swoją nokią 6151. Wszystko ładnie pięknie pracowało prze 1.5 roku. Aż w końcu pewnego wieczora włączyłem telefon do ładowania. Nie pamiętam czy coś się zaświeciło i przez noc się ładowała. Rano budzę ale budzik nie zadzwonił i zorientowałem się że telefon nie reaguje. Włączałem ponownie kilka razy, wyjmowałem baterię. Nigdy nie był w serwisie, nie był zamoczony ani nie zaliczył żadnego upadku. Brak jakichkolwiek modyfikacji w sofcie, wgrane było tylko kilka piosenek. Po otworzeniu dziwny zapach z niej zaleciał ale wątpie, że coś się w niej spaliło. Ogólnie znam się na telefonach i komputerach ale nie rozbierałem jej bo jest to mój 1 tak bardzo udany telefon. Jutro zmierzę czy telefon w ogóle się ładuje, ładowarka na pewno sprawna bo w taty telefonie działa. Bateria nie wiem, nie jest spuchnięta, nie miałem gdzie ją podmienić. Jutro ją zmierzę ale może jest jakaś kombinacja klawiszy żeby ją uruchomić w trybie serwisowym... . Kabel do niej będę miał dopiero w poniedziałek. Głównie ma do czynienia z SE a to moja 1 nokia. Liczę na pomoc z waszej strony. Chętnie pomogę innym.
[ Komentarz dodany przez: Wodnik Szuwarek: 6 stycznia 2011, o 16:39 ]Kombinacja klawiszy jest na symbianie
Daj znać w poniedziałek
[ Dodano: 6 sty 2011, o 16:47 ]czyli na nokia os s40 takich kombinacji nie ma. zdawało mi się że w każdym telefonie jest taka możliwość.