by MARK-62 » 19 Oct 2013, o 17:05
Błąd 404 czyli brak pliku
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 16 października 2013, o 19:48 ]Myślałem, że w Phoeniksie wypluwa błąd o braku pliku obrazu karty pamięci, który akurat byłby niepotrzebny.Nie mogę pobrać z tego linku wyżej softu 9.83
Na tych softach co już pobrałem to albo ich nie wykrywa albo wyskakuje komunikat o nie zgodności pliku signature albo jest mało plików
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 16 października 2013, o 21:58 ]A skąd w takim razie pobierasz?
>> co-zrobic-gdy-phoenix-wyrzuca-blad-o-bledym-podpisie-plikow-softu-vt29559.htmDo tego co mi podałeś linka to już sam doszedłem patrząc na inne softy ale teraz jest inny problem i muszę go najpierw przetłumaczyć ale chyba dam radę potem napiszę o co chodziło.
[ Dodano: 17 paź 2013, o 16:02 ]A więc napiszę do czego doszedłem i na czym stanąłem:
Najpierw o telefonie:
Telefon niby się włącza bo działa podświetlenie klawiatury i wyświetlacza słychać klikanie klawiszy i dźwięk podczas uruchamiania telefonu na wyświetlaczu nic się nie pokazuje Phoenix nie wykrywa telefonu.
Doszedłem do tego że Phoenix wykrywa mi soft i daję na Dead phone flashing i flashuje mi do 70% potem pokazuje błędy:
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Po przetłumaczeniu jest coś takiego:
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Po flashowaniu telefon tylko mignie i się wyłącza.Myślę że na telefonie jest nowszy soft od tego co wgrywałem spróbuję jeszcze z nowszy softem i zobaczę co wyjdzie.Może ktoś jeszcze mi coś poradzi.
[ Dodano: 17 paź 2013, o 18:51 ]No i nic z tego nie wychodzi jak wgrywam soft v06.61 to idzie do 70% a jak wgrywam soft v09.83 to od samego początku wywala błędami ma ktoś jakieś pomysły czy ten v09.83 jest do bani.
[ Dodano: 19 paź 2013, o 17:05 ]Widzę że nie ma mocnego żeby to rozgryść.