by rafal-dttx » 24 Nov 2010, o 22:41
Przepraszam za mieszanie - ale sam się jeszcze mieszam.
Zdecydowanie nie jestem na takim poziomie zorientowania w temacie co ty.
Dzięki za info, na weekendzie spróbuje to zrobić.
[ Dodano: 22 lis 2010, o 21:59 ]Witam ponownie, a więc paczka z nowym softem znalazła się już u mnie w telefonie.
Długo zeszło, bo pisałem po drodze prace inż oraz musiałem wymyślić jak to ugryźć gdyż korzystam z laptopa apple,a jak wiadomo windowsowe programy tam nie działają.
Jednak udało się, wg. opisu podanego na stronie tutaj na forum jak debrandować telefon + paczka z tego postu.
Użyłem phoenixa w windowsie postawionym na boot campie, tak wiec wiec mac-owi użytkownicy tez sobie mogą poradzić.
Wszystko działa, powiem więcej polecam użytkownikom łaczącym się np. tak jak ja przez blueconnect przez telefon po bluetooth na mac. Widoczny wzrost wydajności połączenia (transfer) oraz brak wiecznego zrywania połączenia. Tak więc opłaci się chociażby dlatego. Wcześniej tak jak pisałem miałem soft plusa. Były kłopoty, myślałem nawet ze to era odwala. Ale nie, wystarczyło zmienić soft i jest dobrze
[ Dodano: 24 lis 2010, o 19:28 ]Poprawka padła kamera oraz certyfikaty znikły.
[ Dodano: 24 lis 2010, o 21:41 ]Znowu poprawka, po krótkich testach.
Po ponownym flashowaniu do wersji white zamiast black matt mimo ze taki jest telefon, wszystko wygląda, że działa poprawnie.
więcej w temacie: (bo z tym był głównie problem).
post389034.htm#p389034