Nokia 8800 Sirocco Gold Edition

[ Dodano: 20 lip 2021, o 16:33 ]
Nie chcecie wiedzieć, za ile kupiłem...

wunderwungiel is not in the sudoers file. This incident will be reported.
Nie chcesz się chyba dowiedzieć, że kupiłeś podróbę, bo takiej wersji jak na zdjęciu nigdy oficjalnie nie byłoWunder Wungiel wrote:Nie chcecie wiedzieć, za ile kupiłem...
nemo333 wrote:Nie chcesz się chyba dowiedzieć, że kupiłeś podróbę, bo takiej wersji jak na zdjęciu nigdy oficjalnie nie było
No cóż. Nie jestem złośliwy, próbuję tylko wyprowadzić Cię z błęduWunder Wungiel wrote:Szanowny pan Ekspert oczywiście musi zawsze dołożyć łyżkę dziegciu.
A na płocie kiedyś napisano du**, a do dzis drzazgi z fiuta wyciągam...Wunder Wungiel wrote:Sprawdzałem pod baterią - jest Made in Germany (tak ma być).
To nic nie znaczy.Wunder Wungiel wrote:Jest język polski
Z czym? Z naklejką na pudełku, która wydrukował ten sam chińczyk co tą pod baterią?Wunder Wungiel wrote:IMEI się zgadza.
Wrzuć zdjęcie naklejki spod baterii, to ocenię, i powiem Ci na podstawie czego ocenić, czy to wyszło od Nokii, czy chińczyk maczał w tym palce.Wunder Wungiel wrote:Jak jeszcze mogę sprawdzić oryginalność?
Szkoda, że Nokia nigdy nie wysylała do klientów telefonów z klapką beznadziejnie oklejoną zmarszczoną folią. I ten napis na tylnej klapce też mi się nie podoba. ZTCP to w żadnej wersji nie powinno go być.Wunder Wungiel wrote:Waga też się zgadza. Elementy są IDEALNIE spasowane.
nemo333 wrote:bo jesteś przekonany o swojej zajebistości
Szkoda, że Nokia nigdy nie wysylała do klientów telefonów z klapką beznadziejnie oklejoną zmarszczoną folią.
Tak nie wygląda odklejona foliaWunder Wungiel wrote:Folia jest zmarszczona, bo ją wcześniej zdjąłem i założyłem ponownie,
Wunder Wungiel wrote:Elementy są IDEALNIE spasowane.
Return to Pochwal się swoim telefonem
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests