Witam.Na wstępie chciał bym przeprosić jeżeli zły dział.Mam taki problem iż nie mogę zrobić upgrade tego telefonu w NSU nie ma już firmware.Jedyne miejsce gdzie znalazłem to http://www.blue-nokia.com/ pobrałem paczkę .exe i chciałem zainstalować ja do phoenixa jednak nic się nie dzieje...dodam że mam/miałem system win nokia.Mógł by mi ktoś pomóc w tej sprawie ? jak inaczej znaleźć potrzebne pliki może jakiś inny program ?posiadam tylko kabel pod usb DKU-2. z góry dzięki.
mlodypl, bo to trzeba dwa razy kliknąć żeby uruchomił się instalator I nie słuchasz kolegi... Ładnie ci wytłumaczył że po usb prze przeflachujesz to ty dalej swoje...
Last edited by _NeedSpeed_ on 1 Jul 2010, o 12:00, edited 1 time in total.
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
a teraz 2gie pytanie.od pewnego czasu mam "przesunięte" klawisze żaden znaczek nie jest na swoim miejscu ;/ dodatkowo coś zaczęło się psuć i nie może mi się połączyć do mojej sieci wlan ;/ co może być przyczyną tych klawiszy ?
robiłem format shift+ctrl+f i nic to nie daje...dalej tak samo ;/ innej opcji wyczyszczenia mu pamięci nie znalazłem nawet w menu telefonu nic nie ma o tym ;/
;/ obawiam się tylko ,że "wysokiej" klasy specjaliści z komisów u mnie w mieście nie będą w stanie pobrać firmware do tego phona... do e62 z problemem dzwonienia też nie mogli nic poradzić do czasu kiedy sam znalazłem co potrzeba i zrobiłem to w domu.