Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
skad mam wiedziec czy system jest zlamany? wogole to jesli nie to jak mam go zlamac? chcialabym tez adobe pdf usunac, bo wogole nie dziala, ciagle pojawia sie zapytanie, zeby zakupic licencje.
W mojej n73 w ustawieniach jest : menadzer aplikacji . Poszukaj u siebie czegos takiego . jak masz otworz go i szukaj plikow pozniej zaznacz opcje i usun powinno sie usunac . jak nie masz menadzera aplikacji to nie mam juz pomyslu .
Hmm adobe pfd mysle ze to jest aplikacja systemowa ktorej sie nie da usunac . Chyba ze instalowalas sama to poszukaj w ; menadzer plikow . Przeszukaj karte pamieci i telefon . A jak Ci te pliki nie przeszkadzaja to je poprostu zostaw .
[ Dodano: 1 lis 2010, o 21:09 ] ellap, Ja tak samo mam adobe pdf . w mojej n73 i ja tez nie moge tego usunac. Przed chwilka sprawdzilem .