![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 22 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia: a gdyby miała Androida? |
---|
![]() |
17 Mar 2013, o 12:07 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Android,android everywhere android...
system juz sie powoli moim zdaniem przejada ![]() gdyby nokia zobrała sie za androida to alternatywą dla mnie były by tylko iphony albo jakies kiespkie htc z wp a tak jest lumie ktora z moim obserwacji wsrod rodziny i znajomych jest coraz popularniejsza ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
17 Mar 2013, o 12:11 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Microsoft nokię w d.... kopię a HTC'kom system dopieszcza, widać że Nokia upada a android byłby najlepszym systemem dla Nokii ale nie ma co gdybać nokia się za późno odtworzyła na rynek Smartfonów i dobrała zły system do swojej marki a windows na HTC'kach jest lepszy niż na nokiach.
|
![]() |
![]() |
17 Mar 2013, o 12:15 |
nokie by uratowało to gdyby kontynuowali meego,a aktualizacje symbiana belle dali dwa lata wczesniej
![]() Teraz i tak nokia musi sie kurczowo trzymac wp bo z ch***wych ashy i badziewnych fonów typu nokia 100 daleko nie zajedzie ![]() |
![]() |
![]() |
17 Mar 2013, o 12:19 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hubert123454 wrote: widać że Nokia upada LOL? ![]() [ Dodano: 17 mar 2013, o 11:19 ] Krzysiek_PL wrote: nokia musi sie kurczowo trzymac wp bo z ch***wych ashy i badziewnych fonów typu nokia 100 daleko nie zajedzie Z Aś i S30 nadal ma większy utarg niż z WP. |
![]() |
![]() |
17 Mar 2013, o 12:23 |
pawelooss wrote: Z Aś i S30 nadal ma większy utarg niż z WP. W sumie fakt,ale to sa telefony to jednej grupy odbiorców ![]() |
![]() |
![]() |
17 Mar 2013, o 12:44 |
sequantz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzysiek_PL wrote: W sumie fakt,ale to sa telefony to jednej grupy odbiorców ![]() Czy ja wiem? Mam teraz N9 a kolejnym telefonem będzie Nokia 301 ![]() |
![]() |
![]() |
17 Mar 2013, o 12:51 |
mycholg wrote: Czy ja wiem? Mam teraz N9 a kolejnym telefonem będzie Nokia 301 no to mocno sie zawiedziesz na 301 bo w sumie mozna ja porownac da szajsunga monte |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 22 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)