![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Własne recenzje |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 20 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia Asha 201 - recenzja by Mati91 |
---|
![]() |
2 May 2012, o 23:13 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja się też zgłosiłem
![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 2 maja 2012, o 23:12 ] Jak będzie prezentowało podobny poziom, to tak. [ Dodano: środa, 2 maja 2012, 23:13 ] Dziękujee bardzoo ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 2 maja 2012, o 23:15 ] Polecamy się na przyszłość. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Dec 2012, o 16:40 |
vwrafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej. Dostałem tę Nokię na gwiazdkę. Miałem w niej soft holenderski, 11.21. Teraz mam wgrany 11.90 ale niestety tylko język angielski i inne. Soft nazywa się euro-sp spain 11.90 NDT. Polski soft najwyższy jaki widziałem to 11.81. Chcę go ściągnąć, ale nie wiem co wybrać w NaviFirm, tam jest za dużo tych softów i nie wiem który jest najlepszy. Chciałbym 11.81 w wersji PL i nie brandowany. Ktoś pomoże ?
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 30 grudnia 2012, o 15:48 ] Nie możesz wgrywać niższego softu. Ewentualnie możesz spróbować wziąć sam jeden plik PPM z polskiej 11.81, ale to powinieneś założyć osobny temat w pomocy technicznej, zamiast podczepiać się pod recenzję. |
![]() |
![]() |
6 Jan 2013, o 02:15 |
maciejo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam!!
Trzy szybkie pytania na które nigdzie nie mogę uzyskać odpowiedzi ![]() 1. Czy działa bezpłatne GG z ovi.store? Czyli działające po pakiecie internetowym bez innych opłat. 2. Czy w aplikacji do poczty email, można ustawić interwał sprawdzania mejla np. co 5,10,20,60 min? (w 5130xpresmussic miałem taką opcję, telefon łączył się co 1h sprawdzał meila i powiadamiał mnie dzwonkiem o nowej wiadomości ![]() 3. Czy jest coś takiego jak Mapy Nokia (wiem, że Nokia 308 coś takiego ma), co pokaże mi lokalizację gdzie jestem(oczywiście poprzez gprs) ![]() Wiem, że pytania są dziwne a telefon kosztuje ok 300zł, ale chce się przesiąść ze smartfona który mnie już denerwuje na coś ze zwykłymi klawiszami w wersji dual sim (asha 200) |
![]() |
![]() |
6 Jan 2013, o 02:18 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maciejo wrote: 1. Czy działa bezpłatne GG z ovi.store? Czyli działające po pakiecie internetowym bez innych opłat. Powinno ![]() maciejo wrote: 3. Czy jest coś takiego jak Mapy Nokia (wiem, że Nokia 308 coś takiego ma), co pokaże mi lokalizację gdzie jestem(oczywiście poprzez gprs) Czesto wyjeżdzam i fajnie byłoby wiedzieć gdzie się człowiek znajduje. Google Mapy są tylko dostępne,ale pokażą lokalizacje przez GSM ![]() |
![]() |
![]() |
6 Jan 2013, o 11:40 |
vwrafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy da się w tym telefonie jakoś ustawić żeby nie łączył się z internetem ? Doszedłem do jakiś opcji, ale było do wyboru żeby łączył się Zawsze albo Wtedy kiedy potrzeba. A w mojej starszej Nokii z Symbianem miałem też opcję Nigdy, a tutaj nie mam. Kliknąłem już parę razy coś i mi zjadło z konta 5zł i nie chciałbym żeby znowu zjadało.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 20 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Własne recenzje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)