Się stało! Po ostatecznej wersji. Wysłana na depozyt, ponieważ jest to w mojej opinii, jednym z najbardziej zaufanych wymienników. Wszystkie zmiany na liście będzie nie dlatego, że dużo je, ale najważniejsze jest przeprojektowany graficzny i oczywiście soft-bar. Ogólnie rzecz biorąc zobacz screeny, Pobierz, komentarz, podejmie wszelkie krytyki. Jest to produkt końcowy i w związku z tym zmian w nim, nie mogę zrobić więcej ze względu na brak wolnego czasu. Zakaz napełniania inne wymienniki, z zadowoleniem cytując post do innych grup, które są odpowiednie dla przedmiotu. Ująć Instalator, który zawiera wszystkie pliki potrzebne do firmware. Po uruchomieniu okna programu w wersji niezarejestrowanej jest widoczna, kliknij przycisk OK i kontynuować instalację. Pliki są wyodrębniane do C:\Program Files\Badboy\Nokia Belle for Nokia 5130. Polecam Flash džafom z ręcznym plików firmware. Istnieją dwie wersje APL, pierwszy z barem soft ma mały błąd, którego nie udało się to naprawić, po wybraniu pliku w galerii jeśli naciśnij przycisk funkcja, a następnie zamiast wysyłać tam litera t i drugą wersję zwykłą. Modyfikacja został przetestowany na dwa telefony i wszystko działa prawidłowo, nie zawiesza się. W związku z tym nie jestem odpowiedzialny za jakiekolwiek błędy i awarie. I życzę miłego użytkowania!

- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content