![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 19 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia C3-00 - Opinie użytkowników |
---|
![]() |
31 Aug 2011, o 23:35 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym zapytać o opinię użytkowników tego telefonu, ponieważ podoba mi się ten telefon, a w październiku kończy mi się umowa i zastanawiam się nad przedłużeniem i przy okazji wziąłbym sobie właśnie Nokię C3. Wi-Fi ma, Qwerty ma, prostą obsługę, więc mogę brać. Jak z awaryjnością, trzymaniem baterii, wygodą przy pisaniu? [ Dodano: 31 sie 2011, o 23:35 ] Odświeżam. |
Last post |
![]() |
![]() |
31 Aug 2011, o 23:46 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zuo.Bateria slaba,codziennie laduje.co jeszcze mam powiedziec ?
Ekran jest nawet dobry,pod katem widac. |
![]() |
![]() |
31 Aug 2011, o 23:55 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek wrote: wygodą przy pisaniu? Dzisiaj bawiłem się tym fonem w MediaExpert. Piszę się epicko za***iście. Tak jak na E72. ![]() |
![]() |
![]() |
31 Aug 2011, o 23:59 |
ZiomalMarcin wrote: hoppek wrote: wygodą przy pisaniu? Dzisiaj bawiłem się tym fonem w MediaExpert. Piszę się epicko za***iście. Tak jak na E72. ![]() Miałem 6760s i po przyzwyczajeniu się nie narzekałem, więc pewnie to samo będzie z C3. Aero12 wrote: Zuo.Bateria slaba,codziennie laduje.co jeszcze mam powiedziec ? To jak Ty używasz tego telefonu? Jak z awaryjnością? Psuje się szybko? Słyszałem, że ma problemy z Wi-Fi. ![]() |
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 09:55 |
Problemy z wifi,ciekawe od kogo.wifi jest ok,patrząc na sgh chat 335 radzi sobie lepiej.awaryjność ? Noo,resetuje się jak masz 4 aplikacje odpalone,nie radzę.lepiej szukaj e72 jakiejś.
|
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 10:18 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e72 jest drogim telefonem w porownaniu z C3. Bawilem sie C3 i moge Ci ten telefon polecic. Zdjecia nawet ok, klawiatura bardzo wygodna, bateria trzymie 2-3 dni. Wlan nie testowalem.
|
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 10:21 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajny telefonik, obudowa w porządku, dobrze wszystko sparowane. Wi-Fi dla mało wymagających, klawiatury nie ocenię, bo tak naprawdę nie miałem nic innego od Nokii z QWERTY, oprócz C3-00.
![]() Mojemu ojcu bateria trzymała 16 dni. ![]() |
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 12:01 |
Do internetu, sprawdzania poczty, smsowania i dzwonienia będzie ok?
|
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 14:01 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jasne, ze Ci sie telefon spisze do Twoich potrzeb
|
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 20:29 |
A klawiatura fest głośno klika? Da się bez przypału pisać smsy na lekcji? Bo np. taka klawiatura w 1209 to ma dosyć głośne kliknięcia.
|
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 20:31 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek wrote: A klawiatura fest głośno klika? Da się bez przypału pisać smsy na lekcji? Bo np. taka klawiatura w 1209 to ma dosyć głośne kliknięcia. Według mnie da się. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 20:41 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brat ją ma i pisze z dziewczyną mnóstwo esek i jemu spokojnie z 5dni trzyma.
|
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 20:46 |
hoppek wrote: A klawiatura fest głośno klika? Da się bez przypału pisać smsy na lekcji? Bo np. taka klawiatura w 1209 to ma dosyć głośne kliknięcia. No,mnie złapaly.Zawsze 6230i bo cicha i mała. Głośne są nawigacyjne strasznie ;/ |
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 21:05 |
Storm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefon taki sobie. Obudowa szybko sie rysuje klawisze te co sa srebne to schodzi farba znich wifi czasem nie chce u mnie dzialac jak jestem w domu. Mam full zasieg a i tak nie moge wejsc na zadna strone, czasami sie zresetujeBateria najdluzej trzymala mi w nim 5 dni. Aparat nawet dobry jak na 2.0 mpx. Ogolnie to nie narzekam na ten telefon. Glosno gra na glosniku bo na sluchawkach co daja w zestawie to one nadaja sie tylko do rozmow a nie do sluchania muzyki czy radio.
|
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 23:53 |
Jak ze stabilnością softa? Muli przy normalnym użytkowaniu? Obudowa chyba nie jest taka jak w E52?
Aero12 wrote: Noo,resetuje się jak masz 4 aplikacje odpalone Od kiedy tam jest multitasking? |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 19 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)