![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v5 (^1) |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 42 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[C6-00] Nokia C6-00 RM-612 -ToPaZ v3 wersje Belle & Non-Belle! |
---|
![]() |
25 Oct 2012, o 00:56 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
blazenxd1, jak będę miał czas - zrobię.
|
Last post |
![]() |
![]() |
25 Oct 2012, o 16:09 |
blazenxd1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no z całym szacunkiem kolego czekamy już chwile...
|
![]() |
![]() |
25 Oct 2012, o 16:33 |
Z całym szacunkiem, ale po pierwsze primo nasze forum nie jest jedynym miejscem gdzie można zaleźć to oprogramowanie, po drugie primo pliki, które miałbym wrzucić znajdują się ~50km od miejsca, w którym aktualnie zamieszkuję, a po trzecie primo ja mam swoje życie, kolokwium z algebry i chlanie co wieczór. To zobowiązuje. Powtarzam: jak będę miał chwilę - wrzucę.
|
![]() |
![]() |
25 Oct 2012, o 17:14 |
na jakim forum masz to po polsku? przekopałem całe google i tylko tu to jest PL -,-
[ Komentarz dodany przez: nemo333: 25 października 2012, o 17:10 ] z całym szacunkiem - trochę kultury ![]() [ Dodano: 25 paź 2012, o 16:14 ] no nemo333 czekamy tu miesiac na reupa, czekałem i ja wkoncu zalozylem konto i zaczalem sie upominać. można by powiedzieć że zależy moje życie od tego i co? ![]() |
![]() |
![]() |
25 Oct 2012, o 21:43 |
blazenxd1, nie ma po polsku. Masz za to znakomitą instrukcję przetłumaczoną przez mua. Godzinka i zrobione. Przed poniedziałkiem nawet nie masz co liczyć na reupa.
|
![]() |
![]() |
25 Oct 2012, o 22:43 |
eee no dobra, skoro tak mówisz. szukam tej instrukcji i znaleźć nie mogę
![]() to już wolę stracić te godzinę życia i zrobić ten telefon na igłe ... ![]() wybacz że tak o wszystko prosze ale to moja pierwsza nokia na S60v5 i wogole na symbianie, jestem zwolennikiem Sony Ericssona (tylko platforma A2) Windows Mobile i Androida, a z symbianem jeszcze nie miałem nic wspolnego ![]() |
Last edited by blazenxd1 on 25 Oct 2012, o 22:53, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
26 Oct 2012, o 05:58 |
Ach nie krępuj się. Pliki znajdziesz w internecie, instrukcję masz tutaj. Nie musisz korzystać z mojego gotowca...
P.S. Dostrzegam, że jednak nie jest ona przetłumaczona... Będziesz musiał wznieść się na wyżyny i użyć jakiegoś translatora. Oczywiście o ile ją znajdziesz. |
![]() |
![]() |
26 Oct 2012, o 17:01 |
wszystko cacy tylko tej paczki z polskim językiem jakoś znaleźć na necie nie moge a link padniety. OFW mam, NFE też a tego w ciagu 3 godzin szukania nie znalazłem...
|
![]() |
![]() |
26 Oct 2012, o 21:44 |
No popatrz! A mi to zajęło pół minuty... http://duybinh24.blogspot.in/2012/03/po ... r-nfe.html
[ Dodano: 26 paź 2012, o 21:44 ] Uwaga uwaga święto lasu. Link do w pełni spolszczonego softu. W archiwum znajduje się folder ze wszystkimi potrzebnymi plikami. |
![]() |
![]() |
26 Oct 2012, o 22:14 |
boczkens jesteś wielki ! o to chodziło
![]() btw mam nadzieje że to wersja belle a nie non belle -> zaraz testuje.. ![]() |
Last edited by blazenxd1 on 26 Oct 2012, o 22:37, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
26 Oct 2012, o 22:45 |
Belle
|
![]() |
![]() |
27 Oct 2012, o 14:12 |
wszystko jest git, lepszego CFW nie było
![]() |
![]() |
![]() |
10 Nov 2012, o 21:15 |
clooskey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Świetny system, jak na razie nie widzę żadnych zastrzeżeń oprócz takich szczegółów jak np. niezmieniona ikonka muzyki w widżecie, co trochę przeszkadza przy czarnym domyślnym motywie (który notabene bardzo mi pasuje - lubię prostotę i minimalizm
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 Nov 2012, o 19:29 |
bartes002 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam pewien problem z tym softem. Ściągnąłem paczkę udostępnioną przez Boczkens 26 października, wgrałem wszystkie pliki z paczki, ale telefon działa wolniej niż przed zmiana oprogramowania. Jest bardziej stabilny ale wystarczy że uruchomię 2 aplikacje i mam komunikat o braku pamięci. Proszę o sugestię co z tym zrobić.
|
![]() |
![]() |
13 Nov 2012, o 20:25 |
bartes002, zaznaczyłeś przy wgrywaniu Factory Set / zrobiłeś Hard Reset? Btw jakie to aplikacje? Przybliż problem, postaramy się zaradzić
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 42 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v5 (^1) |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)