![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Sterowniki & Zarządzanie via PC |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 25 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia Connectivity Cable Drivers - Sterowniki Kabla USB. |
---|
![]() |
30 Apr 2009, o 22:04 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia Connectivity Cable Drivers
Sterowniki kabla do telefonów marki Nokia. ![]() Nokia Connectivity Cable Drivers 7.1.182.0 Najnowsza wersja sterowników, linki niegdyś stale aktualizowane. Nokia Connectivity Cable Drivers 7.0.2.0 Sterowniki zaimplementowane w JAF-ie oraz w innych flasherach. Nokia Connectivity Cable Drivers 6.85.10.0 Sterowniki starszej generacji, mogą się przydać, gdy wystąpią problemy z wykryciem telefonu w JAF-ie. |
Last edited by pawelooss on 17 Dec 2009, o 13:16, edited 3 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
8 Sep 2009, o 17:27 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Apr 2010, o 19:54 |
anula ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
8 May 2011, o 10:52 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
7 Jan 2012, o 17:44 |
Piroot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a co jeśli nie posiadam orginalnego kabla do nokii tylko micro usb z innego telefonu?
|
![]() |
![]() |
7 Jan 2012, o 17:49 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to i tak instalujesz te sterowniki, nie ma znaczenia kabel w tym wypadku. Każdy kabel MicroUSB jest identyczny pod względem połączeń w środku i działa tak samo
|
![]() |
![]() |
7 Jan 2012, o 18:17 |
Piroot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chce instalować z linku podanego w temacie i wyskakuje mi błąd "Wersja Pakietu Nokia Conectivity Cabel Driver jest już zainstalowana jest nowsza od wersji ktorą próbujesz zainstalować. Nie możesz kontynuować instalacji" Wspominane było coś o włączeniu Nokii w Managerze urządzeń Windows. I jest problem ze sterownikiem "System Windows nie może załadować sterownika urządzenia dla tego sprzętu. Sterownik może być uszkodzony lub nieobecny. (Kod 39)"
|
Last edited by Piroot on 7 Jan 2012, o 18:35, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
7 Jan 2012, o 19:02 |
Jeśli instalowałeś jakiś pakiet typu PC / Ovi / Nokia Suite, to te sterowniki już masz wgrane.
|
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 18:52 |
PredatorV3200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam wam.
Mam mały problem. Potrzebuję sterownik do kabelka CA-101 PL do noki 5220XM jak ktoś ma to proszę o podrzucenie ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 19:24 |
A co jest w pierwszym poście?
![]() Quote: This driver is compatible with the following Nokia data cables: Nokia Connectivity Cable DKE-2 Nokia Connectivity Cable DKU-2 Nokia Connectivity Adapter Cable CA-42 Nokia Connectivity Cable CA-53 Nokia Charging Connectivity Cable CA-70 Nokia Charging Connectivity Cable CA-101 Nokia Charging Connectivity Cable CA-101D Nokia Charging Connectivity Cable CA-179 |
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 20:52 |
PredatorV3200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie wiem jak ty ale ja mogę pobrać tylko stery do CA-70
@ edit zaznaczam że mogę pobrać CA-70 a potrzebuję CA-101 [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 stycznia 2012, o 20:21 ] Już wiem. Ty chyba patrzysz na listę tych kabli i widzisz, że tylko CA-70 posiada jakiś link. A tu rozchodzi się o link zbiorczy w sekcji "Downloads for Nokia Data Cables in Polish". |
![]() |
![]() |
12 Aug 2012, o 16:41 |
TomsoN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
skad pobrac soft do nokii 5130
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 Aug 2012, o 17:00 |
![]() |
![]() |
12 Aug 2012, o 17:03 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przebudowali całą stronę to i to usunęli. A ten link działa, sam ściągałem, w 2 poście chyba Aero dał właśnie jego
![]() |
![]() |
![]() |
13 Oct 2012, o 11:34 |
nowy1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To które te sterowniki są w końcu najnowsze?
bo chcę do mojej n82 wgrać soft a mam komunikat ze nie widzi paczek "..DP1.0 nor DP2.0..." a przecież je mam. Przenosiłem je w różne lokalizacje i to samo za każdym razem. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 13 października 2012, o 12:08 ] No to ten komunikat nie jest winą sterowników, tylko zlej lokalizacji zainstalowanej paczki z softem. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 25 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Sterowniki & Zarządzanie via PC |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)