![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia E5-00 - ogólne opinie, czy warto kupić? |
---|
![]() |
5 Mar 2011, o 21:15 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej,po tylu latach używania i patchowania S40 - znudziła mi się.
Szukam jakiegoś telefonu,który zastąpi mój najlepszy dotychczas telefon - Nokię C3. Ogólnie patrząc w 11 sklepach spodobała mi się E5'tka.Ten sam styl,lepszy aparat,nawigacja - jest to coś czego szukałem. Kilka pytań do użytkowników i testerów : Jak system,da się hackować ?? Czy nawigacja jest darmowa i na zawsze ?? Nie trzeba zakupu licencji ?? Jak content,obdarzona motywami ?? Jest Ovi Sklep ?? Jak obudowa ?? Dobrze się trzyma ?? Co z aparatem,jakiej jakości są filmy ?? Dużo opini,duużo ![]() Pozdrawiam, Aero12 ![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 5 marca 2011, o 20:51 ] Taki telefon dla 12-latka? ![]() Wiesz,chcę przełamać szkoly stereotyp Samsunga.Chcę być oryginalny i dlatego biorę Symbianka. |
Last edited by Aero12 on 6 Mar 2011, o 00:18, edited 3 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 23:31 |
kurupt,rozpłakałem się
![]() Na serio tak sądzisz ?? Czy to kolejne dogadywanie ?? Czy powstrzymać się z zakupem E5 ?? Aktualnie mogę ją kupić 849zł |
Last edited by Aero12 on 5 Mar 2011, o 23:33, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
6 Mar 2011, o 01:39 |
Dobra,daj ktoś jakąś porządną recenzję której czytanie zajmie mi godzinę i jest z 50 screenów.
Lepiej wygaśmy spam ![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 6 marca 2011, o 11:46 ] A coooo, na google też bana ci dali? Hmm ja się pytam o opinie użytkowników,bo Telix kłamie a mGSM oszukuje. |
Last edited by Aero12 on 6 Mar 2011, o 12:52, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
6 Mar 2011, o 08:54 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lepiej uzywke kup, bo wydawanie 850 zl na E5, to zwyczajnie marnotrawienie pieniedzy (jak na kazda nowa Nokie)
|
![]() |
![]() |
6 Mar 2011, o 11:18 |
davvid, ja jeszcze nie kupuję,czekam na jakieś testy i opinie itd.
Poczekam z miesiąc żeby cena spadła trochę... |
![]() |
![]() |
6 Mar 2011, o 11:45 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aero12 wrote: Jak system,da się hackować ?? Na 99% metodą PNTH Aero12 wrote: Czy nawigacja jest darmowa i na zawsze ?? Nie trzeba zakupu licencji ?? Teraz wszystkie Nokie obdarzone wbudowanym GPSem mają nieskończoną darmową nawigację. Aero12 wrote: Jak content,obdarzona motywami ?? Motywów jest 6. Aero12 wrote: Jest Ovi Sklep ?? Jest. Aero12 wrote: Jak obudowa ?? Dobrze się trzyma ?? -------------------------------------- Aero12 wrote: Co z aparatem,jakiej jakości są filmy ?? -------------------------------------- |
![]() |
![]() |
6 Mar 2011, o 12:45 |
Ma ją ktoś ??
Jak z pamięcią RAM,nie muli ?? Czy C2Z sprawia problemy ?? Czy vHome działa na niej ?? Można dogrywać Kastorki ?? ![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 6 marca 2011, o 11:48 ] No weź nie powielaj postów bo szlag mnie już trafia.. I ogarnij to pismo. |
![]() |
![]() |
7 Mar 2011, o 11:47 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaka będziesz czyścił RAM to nie muli. C2Z zawsze sprawia problemy. Kastory da się wgrać.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)