![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia E51 |
---|
![]() |
15 Jul 2010, o 12:46 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moją Nokie możecie zobaczyć tutaj:
Ja natomiast pragnę pochwalić się nieco jej wnętrzem. Obiecałem Paweloossi, że gdy znajdę chwile wolnego czasu to trochę E51 zmodyfikuje. Oto pierwsze małe kroczki, które poczyniłem: Aplikacje, które posiadam: 1. Zmieniona czcionka programem FontRouter: ![]() 2. JBak Taskman - najlepszy menedżer zadań na symbiana, 3. X-Plore - zaawansowany menedżer plików z wieloma opcjami, w tym dostęp do plików systemowych (po wyłączeniu zabezpieczeń), 4. RomPatcher+ - umożliwia korzystanie z wielu patchy oraz ich autostart wraz z systemem, 5. Nokia Photo Browser- przeglądarka zdjęć, ![]() 6. Opera Mini 5.1- przeglądarka Internetwa, 7. Gagu-gadu, 8. Smart Movie- odtwarzacz filmów Avi, 9. Mapy Google ![]() 10.Animated SMS- emotikony w wiadomościach sms, ![]() 11. My ringtone Mp3- program pozwala na wycinanie fragmentów piosenki, 12. PhoNetinfo- informacje o telefonie, np.Imei, szybkość procesora, ilość Ramu itp. 13. Aplikacja N-gage 2.0 wraz z grami: ![]() - One - Asphalt 4, - Brothers In Arms, -Resident Evil Degeneration, Z aplikacji to wszystko co posiadam na swojej E51. Patche - Allow Rename And Move Folders- patch umożliwia przenoszenie i zmienianie nazw programów i folderów, - MenuCircle: Vista Logo- Patch podmienia standardową ikonę uruchomionych aplikacji na logo Visty ![]() - C2Z - emulacja plików z dysku Z i dysku C. - Memory Card Indicator dla FP1- Patch pokazuje na pulpicie ikonę karty pamięci jeśli ta jest włożona do telefonu. ![]() - Open4All - odblokowanie dostępu do folderów systemowych. Posiadam oczywiście masę motywów i tapet. Jestem bardzo zadowolony z małej, a tak wielkiej komórki jaką jest E51 ![]() ![]() Pozdrawiam |
Last post |
![]() |
![]() |
15 Jul 2010, o 17:08 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mati91, podaj namiary na ten zegar z pulpitu telefonu
![]() |
![]() |
![]() |
18 Jul 2010, o 15:39 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest to zegar pochodzacy z motywu. Jutro, jak bede na kompie to dam do niego linka. Teraz pisze z e51.
[ Dodano: 16 lip 2010, o 20:22 ] co takie małe zainteresowanie? ![]() [ Dodano: 18 lip 2010, o 15:39 ] davvid wrote: Mati91, podaj namiary na ten zegar z pulpitu telefonu ![]() Proszę, link do motywu: |
![]() |
![]() |
2 Mar 2011, o 19:02 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może ktoś wrzucić motyw jeszcze raz.
|
![]() |
![]() |
27 Mar 2011, o 18:31 |
choinka176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Myślałem po tej recenzji nad kupnem tego telefonu, ale aparat mógłby mieć chociaż z 3,2mpx i lampę błyskową
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)