To jest to. Ciekawe czy nie będzie większego zużycia baterii gdy to będzie na ekranie .nemo333 wrote:cClock
nemo333 wrote:Mogłeś mówić jak sprzedawałem mojego trupa
nemo333 wrote:A jak szybka LCD, też porysowana czy nie?
nemo333 wrote:wnioskuję że PIN do Twojej karty składa się z cyfr 2, 8 i 5![]()
nemo333 wrote:iON Battery Timer
nemo333 wrote:cClock
a tam czcze gadaniepawelooss wrote:I zniszczyć ślady historii?
zauważyłem po wysłaniu posta właśniepawelooss wrote:Nie. Mam folię. Drugą już.
poważny się znalazł jak dowcipkuję ;_;
nje wię, nje urzywam ;_;pawelooss wrote:Nie, to dziadostwo ustawione jako wygaszacz zżera baterię jak Android. ;_;
LTS ma zero konfiguracji, cClock można ustawić o wiele lepiej, ma tonę przydatnych opcji jak datę, wielkie ikony o nieodebranych SMS/połączeniach, BT, różne czcionki itppawelooss wrote:Nie, bo to: large-time-screensaver-vt4948.htm - i w ogóle nie drenuje baterii.
nemo333 wrote:poważny się znalazł jak dowcipkuję ;_;
nemo333 wrote:cClock można ustawić o wiele lepiej, ma tonę przydatnych opcji
nemo333 wrote:jak datę, wielkie ikony o nieodebranych SMS/połączeniach
A po co na dotykowym? Chyba normalne że przy noszeniu w kieszeni niekiedy z różnymi rzeczami jak jakieś drobne będzie się ekran rysował. Ja również na swojej mam folię na ekranie jak i z tyłu. Ponadto mam ją jeszcze w etui typu GRID.bombel201 wrote: przy dotykowym to ok,
Może wytłumacz? Po co folia na dotykowym wyświetlaczu .bombel201 wrote:Jezeli nie wiesz do czego sluzy folia na ekranie dotykowym to trudno
Nie ma takiej potrzeby. Jak mogę dbam o każdy telefon który mam i użytkuje. Nie zmieniam ich do chwilę jak co niektórzy .bombel201 wrote:Navia wez zalaminuj cala ta E52
Navia wrote:Panowie spokój.
Navia wrote:Może wytłumacz? Po co folia na dotykowym wyświetlaczu .
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest