![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v3 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 17 of 43 [ 637 posts ] Go to page Previous 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 43 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia E52 Power Custom Firmware - Monocle Mods (91.4 NSeries Mods) |
---|
![]() |
5 Feb 2013, o 13:38 |
S047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedno i drugie.
|
Last post |
![]() |
![]() |
5 Feb 2013, o 18:48 |
simplex ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skoro tak to przedstawię to obrazkowo:
![]() ![]() ![]() ![]() I wyskakuje ten ekran : ![]() a powinien ten, czy nie? ![]() Aby wysłać mms trzezba za każdym razem zmieniać typ wiadomość: ![]() ![]() ![]() No i wtedy dopiero mam to: ![]() Czy ktoś wie jak wrócić poprawne ustawienia bez formatowania czy flashowania? |
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 11:16 |
godix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
![]() ![]() ![]() - Multimedia-> Udostepnianie online oraz Centrum wideo - Aplikacje - > Traveler z racji tego ze ten traveler na Twoim sofcie nie ma pogody, a to byla jedyna funkcja ktorej w nim uzywalem, takze jak dla mnie to moze zniknac w cholere ![]() Tak poza tym soft super, latarka swietna, nigdzie jeszcze nie spotkalem latarki ktora uzywa lampy led, wszystkie tylko ekranem swieca. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 11:38 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
godix, traveler raczej przestał coś supportować bo na E5 (zwykły soft) też nie działają opcje wymagające połączenia z netem (kursy walut, pogoda).
|
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 12:07 |
simplex, to jest chyba 'błąd' od systemu jeżeli masz tak samo na jednym i drugim telefonie. Ja nie mogę tego sprawdzić ze względu na brak telefonu z Symbianem ale jak dostanę jakiś na FP2 to zaobaczę od razu ale obstawiam, że to uroki Symbiana.
[ Dodano: 6 lut 2013, o 11:07 ] godix, zobaczę co da się zrobić czy aplikacja nie ma wpływu na działanie innej. |
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 12:14 |
Zerro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie Traveler działa tylko trzeba go zaktualizować do najnowszej wersji, bo tak faktycznie nie było pogody...
Czasami nie może pobrać pogody i kursów walut, ale trzeba spróbować później i się pobiorą ![]() Aha już kiedyś o tym czytałem, ale nie pamiętam bo wchodząc w menadżera aplikacji nic się nie dzieje, to kosmetyka ale można by to usunąć ![]() |
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 12:19 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na E5 opcja odpowiedz nadawcy wybiera domyślnie taki sam format jak przyszła wiadomość więc na MMS'a MMS'em, a na SMS'a SMS'em. Więc raczej to nie jest urok S60 FP2.
|
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 12:24 |
Zobaczę jak dostanę za jakiś czas N86 8MP, będzie od razu na oryginalnym sofcie więc porównam.
|
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 12:56 |
Zerro a u mnie ten bydlak w ogole sie nie chce aktualizowac, tak samo bylo na fabrycznym sofcie, ale problemy pojawily sie na sofcie 91.xxx bo na 81.xxx normalnie aktualizowalo
|
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 13:07 |
Co Ci się nie chce aktualizować?
|
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 13:27 |
Simplex mi jak robie tak jak ty odpala wiadomosc MMS, wiec cos u Ciebie nie tak
UP. Traveler nie chce, bo ktos tam mowil wyzej ze trzeba go zaktulizowac zeby pokazywal pogode, ale z tego co widze to mam najnowsza wersje i nie mozna w niej dodac dodatku pogoda, takze najlepiej zeby tego travelera w ogole nie bylo ![]() |
Last edited by godix on 6 Feb 2013, o 13:31, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 14:46 |
Zauważyłem u mnie że aby po wybraniu odpisz -> nadawcy wyświetlił się ekran mms to wiadomość mms w skrzynce odbiorczej musi zawierać temat wiadomości np. „ODP:”. Z tego co pamiętam wcześniej temat był dodawany automatycznie (u wysyłającego) ale od pewnego czasu nie dodaje mi tematu ani na n86 ani na e52 z pcf. Inaczej mówiąc, jeśli nie wprowadzę tematu wiadomości to odbiorca nie ma możliwości szybkiego odpowiedzenia.
![]() S047 Na nokii n86 mam dodatkowo problem z bardzo długim bo nawet 20 sekundowym oczekiwaniem („przeładowaniem”) na ekran odpowiedzi na wiadomość mms i sms. Przy tworzeniu nowej wiadomości jest tylko trochę szybciej. |
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 16:11 |
Zobaczę co da się z tym zrobić. Obecnie jak wspominałem nie mam jeszcze N86 ale jak już dostane w swoje ręce to przepakuję system od nowa i zobaczymy co to będzie.
|
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 17:52 |
ok dzięki, przypomne o sobie później
![]() |
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 19:30 |
Czaszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czaszek wrote: Witam, po wgraniu softu nie działa mi sygnał ani wibracja na przychodzący sms. już mieniałem dzwonki i nic. ja mam dokładnie to samo, też nie działa mi dźwięk smsa i wibracja. W poprzedniej wersji działała. Do tego w nawigacja do mnie nie mówi ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 43 Next Page 17 of 43 [ 637 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|