sieman0 wrote:Przeniesiony 'installserver.exe' z S60v5, który znacznie szybciej obchodzi się z instalowaniem
aplikacji;
System Caching ustawiony na nielimitowany poziom bufora co daje zaskakującą szybkość przy niskim poborze energii, system sam decyduje ile mu potrzeba;
Heap Size ustawiony do granic możliwości co daje szybką szybką reakcje na zamykanie aplikacji oraz ich otwierania;
Pamięć podręczna dla odtwarzacza muzyki podniesiona do 128MB;
Podsumowanie połączenie oraz czas połączenia domyślnie włączone;
Jakość nagrań dyktafonu zwiększona dzięki wyłączeniu kompresji (możliwość nagrywania do 15h w super jakości);
Wyłączona kompresja dla zdjęć oraz tworzonych materiałów wideo;
sieman0 wrote:Słuchaj... Ja to widzę tak. Powiedzmy, że niby już wgrałeś soft 91.4 (ale oryginalny) - telefon się psuje i oddajesz go do serwisu, oni sprawdzają to i owo a na koniec (jak tel. działa w miarę) to wpisują kod *#0000# i widzą wersję 91.4 (system) i 91.3 (język) a Ty możesz lecz nie musisz powiedzieć, że telefon dostałeś zza granicy i dałeś go do jednych z serwisów a oni wgrali Ci polski język - nie wiesz jakim sposobem ale wgrali (możesz nawet dodać, że był to Nokia Care). Kto Ci wtedy będzie próbował udowadniać cokolwiek? Wymienią co mają wymienić i odeślą nazad, wgrywasz moda i cieszysz się telefonem.
bombel201 wrote:w play najnowszy soft jest oznaczony wersja 054.003...
O wyższym sofcie nie będą ci nic truc chodzi tylko o to żeby to nie był modyfikowany soft więc skończ panikować...
piekario wrote:Sieman0 przede wszystkim wielkie dzięki za za Twoją pracę nad softem do E52, naprawdę kawał dobrej roboty. Planuję za jakiś czas samemu coś stworzyć, ale póki co trochę mnie to przerasta. Swoją E52 posiadam od niedawna. Próbując dostosować ją jak najbardziej do swoich potrzeb trafiłem na opinię, że ze względu na ograniczenia sprzętowe nie da się na niej zainstalować bibliotek QT w wersji wyższej niż 4.7.4 (źródło: http://shreqg2.home.pl/?p=437). W związku z tym może warto by było wrzucić te biblioteki do CFW, bo i tak nie będzie się ich już dało zaktualizować. Podobnie z Adobe Flash Lite w wersji 3.1, który, z tego co się zorientowałem, nie jest już rozwijany (w telefonie jest fabrycznie wersja 3.0).
Return to Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v3
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests