![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 24 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia E52 - pytania do użytkowników. |
---|
![]() |
20 Nov 2010, o 20:41 |
jedrzej195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam pytanie do uzytkownikow nokii e52 poniewaz chce sie dowiedziec czy u nich tez sa takie jakby pecherzyki na metalowej czesci obudowy i czy trzeszcza wam klawisze? Z gory mowie jesli zly dzial to prosze o przeniesienie. Pozdrawiam
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 20 listopada 2010, o 19:39 ] Jakie pęcherzyki? ![]() [ Dodano: 20 lis 2010, o 19:41 ] No takie ciemniejsze troszke wypukłe plamki, ale sa tylko w miejscu gdzie wsowka futerl nie ochrania telefonu. [ Dodano: 20 lis 2010, o 19:41 ] No takie ciemniejsze troszke wypukłe plamki, ale sa tylko w miejscu gdzie wsowka futerl nie ochrania telefonu. |
Last post |
![]() |
![]() |
20 Nov 2010, o 21:01 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co ty piszesz za głupoty? Ze stopu magnezu jest jedynie klapka zasłaniająca baterię i nie ma żadnych pęcherzyków do cholery ani plamek.
Klawisze też nie trzeszczą. |
![]() |
![]() |
20 Nov 2010, o 21:05 |
Ale na bokach tez jest metal i sa plamki
|
![]() |
![]() |
20 Nov 2010, o 21:25 |
Gdzie na bokach jest metal i są plamki? Pokaż na zdjęciu. Ty chyba nie masz E52.
[ Dodano: 20 lis 2010, o 20:25 ] Klapka od baterii jest chropowata, ale nie ma żadnych plamek i pęcherzyków. |
![]() |
![]() |
20 Nov 2010, o 21:38 |
Wstawie ci zdjecia jutro ponieważ nie mam innego aparatu nie z mojej e52. Co do twoich dziwnch oskarzen to sie dziwie bo jakbys nie zauwazyl to juz certyfikat zamawialem na forum i jakos mi wyrobili, a plamki sa i nie wiem od czego i chcialbym sie dowiedziec czy mozna to reklamowac?
|
![]() |
![]() |
20 Nov 2010, o 22:08 |
Myślisz że ja czytam kto zamawia certyfikat na forum? Interesuje mnie to tyle, co zeszłoroczny śnieg.
|
![]() |
![]() |
28 May 2012, o 18:40 |
Bartolinho10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, chcę zakupić Nokię E52. Jaka jest wasza opinia o tym telefonie ? jak się spisuje ?
1.Posiadam teraz Nokię 5310 XM i czy w ogóle warto zamieniać ją na E52 ? 2.Jak działa odtwarzacz w E52 ? Dobrze odtwarza muzykę ? Bo 5310 to telefon muzyczny, słucham dużo muzyki i chciałbym, żeby E52 odtwarzała dobrze basy itp. tak jak 5310. 3.Nawigacja jest płatna w tym telefonie ? Czy działa bez niczego ? 4.Jak z Wifi ? Dobrze działa internet przez te połączenie ? I jeszcze jedno czy można minimalizować aplikacje w tym telefonie ? Np. gg ? Pozdrawiam wszystkich. |
![]() |
![]() |
28 May 2012, o 20:20 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Warto
2. Będzie grać podobnie, bo mam C5 (która jest porównywalna pod względem dźwięku do E52) i 5310 i mogę powiedzieć tyle, że 5310 gra trochę czyściej, ale ogólnie jest dobrze. 3. Mapy OVI zainstalowane w telefonie są darmowe. GPS jest wbudowany, więc po wyłączeniu A-GPSa nie potrzeba połączenia pakietowego Tak, można minimalizować każdą aplikacje. |
![]() |
![]() |
28 May 2012, o 20:22 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wi-Fi także działa bardzo szybko i sprawnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
28 May 2012, o 20:55 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E52 fajny telefon ale makilka wad. Starsye serie mialz wadliwe plyty glowne siadaly glosniczki od rozmow panele sie rozpadaly. Jak trafisz na poprawiona serie to bedzie bardzo fajny telefon.
|
![]() |
![]() |
28 May 2012, o 21:21 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ramzes234 nie prawda z tym głośnikiem bo w tych nowszych też oczywiście psuje się głośnik;) obudowa się nie rozpadnie jak nie będziesz go upuszczac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
28 May 2012, o 21:43 |
Bartolinho10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mogę ten telefon mieć nowy/lub w stanie idealnym za 250 zł.
Tylko jak mówicie, że ma coś z płytą główną ;/ |
![]() |
![]() |
28 May 2012, o 21:54 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bartolinho10, Ale to tylko stara wersja
|
![]() |
![]() |
28 May 2012, o 22:30 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja miałem pecha i trafiłem na felerny model. Ale i tak nie powiem złego słowa dopóki nie zaczął się psuć. Bateria 9 dni, ładny desing, czytelny wyświetlacz, prostota obsługi, stabilny system. To tylko niektóre z plusów jakie ma ten telefon.
|
![]() |
![]() |
29 May 2012, o 00:26 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 24 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)