W tej wersji chyba zapomniałem dodać loga NokiaHacking bo na kompie nie miałem a nie chciałem ściągać całej modyfikacji żeby tylko zgrać logo więc jest oryginalne.
Jeśli posiadasz jakąś zbędną Nokię opartą na Symbainie 9.3 FP2 lub nowszym - daj znać, możemy jeszcze wskrzesić ten system.
Może jednak nie dodawaj loga "NokiaHacking.pl", gdyż jak oddałem telefon do serwisu to mi anulowali gwarancje, ludzie z tego forum mówili, że jak oddawali z CFW to przyjęli, a pewnie przez to, że nie mieli loga, a dalej już serwisanci nie patrzyli.
Ja smigam na 0.81 v3 i jedyne bledy jakie mnie denerwuja to przycinanie mp3 i bardzo powolna galeria.nie wiem w sumie czy jest sens przechodzic na wyzsza wersje -szkoda 100 mb pamieci:)
- Biorę CORE v81.003 (z 100MB zasobem na dysku C:\); - Wrzucam pliki z najnowszej wersji v91.004 (CORE, ROFS2, ROFS3, UDA wyczyszczone/usunięte); - Moje najnowsze mody oraz pakiet przyśpieszenia Power; - Przetestować i wrzucić na forum.
Firmware będzie budowany od zera, sporą cześć plików zapożyczę z N86 i N85 - jeżeli mi się uda to po podwójnym wciśnięciu klawisza POWER uruchomi się menu multimedialne (Carousel z N86) ale to nie żadna obietnica póki co.
Jeśli posiadasz jakąś zbędną Nokię opartą na Symbainie 9.3 FP2 lub nowszym - daj znać, możemy jeszcze wskrzesić ten system.