wyciągłem to z telefonu hehe ale z dysku "Z" kopiowane były pliki tych motywow (golden b & p), więc powinny działać dobrze tylko radziłbym je zainstalować na karcie bo jak jednak będzie coś źle to nie wiadomo czy fona będzie można włączyć
Z tym paskiem kontaktów to myślę, że pliki z platformy E-Series magą gryźć się z paskiem kontaktów bo pluginy napewno są wszystkie dobrze wrzucone bo jak ja wykonywałem tego porta w w trybie gotowości miałem do wyboru na ekran główny (FriendsWidget, Calendar, Kalendarz i jakiś krzaczki). Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że port Paska kontaktów udał Ci się a ten co wymaga grom wie czego niech sam zobaczy ile kosztuje czasu przerobienie softa.
Jeśli posiadasz jakąś zbędną Nokię opartą na Symbainie 9.3 FP2 lub nowszym - daj znać, możemy jeszcze wskrzesić ten system.
Jak będę miał robić hr to sobie wgram tę modyfikację. Brakowało mi poprawionej tapety. Nie będę musiał używać c2z zmieniać ikonki otwartej aplikacji bo używam tej samej no i lepszy zasięg wifi też się przyda. I na koniec motyw, delirein trafiłeś w mój ulubiony.
Nokia e52 + SanDisk 16GB Ultra Class 10
Power Custom Firmware - Monocle Mods by sieman0 DELL Venue 7 Jeśli pomogłem kliknij
o i jest biorę się za install i napiszę jak mi się podoba
[ Dodano: 10 lut 2013, o 18:40 ] soft mega dopracowany, nawet ikonę w odtwarzaczu dałeś moją ulubioną tylko męczy mnie problem z tym paskiem kontaktów, chodzi o pasek skrótów, w aktywnym trybie pasek pod ikonami jest przeźroczysty, a tutaj przy czarnym motywie jest czarny, przy zielonym jest zielony i to nie wygląda fajnie już jak chcę zmienić tapetę, da się to zmienić? http://www.fotoload.pl/index.php?id=ff88a82e4b8f9474411e363b30991cd3688
co do trybu gotowości z paskiem kontaktów, czy poza paskiem skrótów i kontaktów, są funkcje z tego screena ? http://i.imgur.com/5YExb.jpg innymi słowy - odtwarzacz, kalendarz, scan wifi ? i czy można ustawić inne pluginy poza wyżej wymienionymi ?
prymo394, pasek kontaktów ze wszystkimi pluginami wygląda tak: (dla jasności: tapeta jest oddzielna od motywu, a sam motyw w którym tło pluginów jest przezroczyste nazywa się NuBlack by IND190)