Spróbuj na karcie innego operatora. Mam Play i zero problemów z czymkolwiek... A skoro działa net na mojej sieci, to i na Twojej powinien.
W temacie ew. poprawek - pliki, które można hurtem wywalić z obrazu, bo albo nie da się do nich dojść z poziomu standardowego menedżera plików (czyli są bezużyteczne) albo po prostu zbędne.
Lokalizacje w "Z:\"
feeds_view_template.html (2K)
"Z:\data" - cały folder "upnpicons" (36K)
"Z:\system\data\" - cały folder "templates" (117K)
"Z:\system\data\sounds" - cały folder "audiothemes" (1,7MB) - ten przykład akurat doskonale pokazuje marnotrawstwo miejsca przez Nokię - czy ktoś miał do czynienia np. z motywem "hiphopowym" w tym telefonie?
Prócz tego proponowałbym dorzucenie 3 małych łatek (dwie z nich siedzą domyślnie w C:\private\10202be9). Mają za zadanie zapobiegać szukaniu plików galerii w każdym możliwym podfolderze w pamięci telefonu/na karcie. Jak wiadomo, po postawieniu np. Garmina, pojawia się mnóstwo tałatajstwa w galerii i jedynym sposobem, żeby to ukryć, jest ustawienie katalogu jako "systemowy" (co jednocześnie ukrywa go, gdy podłączamy do komputera telefon w trybie PC Suite). Po co tak się bawić, skoro można to załatwić automatycznie?
101FFCD2.txt
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
200009FE.txt
Z kolei wrzucenie tego pliku: (Musiałem wyrzucić plik na hosting, bo ma znaki spoza 7-bitowej tablicy

)
do C:\resource\
powoduje (po restarcie), że dzwonki, które wybieramy sobie w profilach, będą szukane jedynie w E:\sounds\simple (więc koniec z przewijaniem 500 ekranów, żeby znaleźć swój dzwonek na liście).
Dajcie znać, co sądzicie