![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Bazar » Zamienię |
Forum rules |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
nokia e63 simlock orange technicznie 100% sprawna,wizualnie 90% |
---|
![]() |
28 Oct 2011, o 23:23 |
bialy1920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OFERTA ZAMIANY:nokia e63 koloru RED
Opis: wiec tak jak w temacie telefon jest 100% sprawny technicznie,wizualnie 90% poniewaz nosi normalne ślady uzytkowania(nie jest zniszczony)posiada wytarta klawiaturke nad literkami(literki widać) Zdjęcia: przepraszam za jakość: http://img28.imageshack.us/slideshow/we ... e0446w.jpg Cel zamiany: zamienie na inny telefon z simlockiem na sieć PLUS bądź bez simlocka tylko to jest powodem zamiany poniewaz mam karte w MIXplusie a telefon ktory miałem sprzedałem:)W zestawie znajduje sie: telefon,ladowarka,bateria,karta pamieci oraz kabel USB wszystko oryginalne telefon made in finland!! Preferowany sposób finalizacji transakcji: Allegro,Ebay,Tablica,Odbiór Osobisty,Wysyłka(nie wysyłam pierwszy) Kontakt: gg:9396619(tutaj jestem najczesciej) / EMAIL:bialy1920@o2.pl / Skype:bialy19201 |
Last post |
![]() |
![]() |
19 Nov 2011, o 17:21 |
dmisieek23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
masz tą nokie jeszcze??
|
![]() |
![]() |
21 Nov 2011, o 15:21 |
pejaslumsattack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LG Viewty-NIE działa klawisz "C" biała obudowa przytarta bateria czyma dzień bo to jest podróba bateri
W skład zestawu wchodzi: Telefon Ładowarka Rysik Karta Pam 2GB KingstoN Instrukcja obsługi Pudełko Zainteresowany? |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Bazar » Zamienię |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)