Wodnik Szuwarek wrote:Dzieciak ma możliwość zmiany głupiej ikonki i to go bawi. Zobaczy WP i stwierdzi - co to w ogóle jest, przecież to nawet nie wygląda. Ale nie ma pojęcia, że działa jak trzeba.
Nie mierz wszystkich jedną miarą.
Wodnik Szuwarek wrote:Dzieciak ma możliwość zmiany głupiej ikonki i to go bawi. Zobaczy WP i stwierdzi - co to w ogóle jest, przecież to nawet nie wygląda. Ale nie ma pojęcia, że działa jak trzeba.
pawelooss wrote:Zawsze z zazdrością spoglądam na mechatroników budujących małe roboty i inne mechanizmy, kiedy mają zajęcia w jednej sali razem z nami informatykami "baziarzami".
Wodnik Szuwarek wrote:Większość userów Androida, to nastolatki, dlatego napisałem wcześniej, że jest skierowany dla tej grupy.
Nie zgodzę się z tym stwierdzeniem. Spora część osób starszych używa Androida, bo można go właśnie fajnie przystosować do siebie i nie chodzi o zmianę ikonki, tapety czy motywu...
Osoby poważne które cenią sobie dopracowanie wybiorą sprzęty BlackBerry z fizyczną qwerty.
WP7 ma szanse się stać czymś bardzo dobrym, ale oby na szansach się nie skończyło... Jakoś nie widzę tego zapału do pisania aplikacji pod niego.
Wodnik Szuwarek wrote:Gdzieś widziałem statystyki, jak znajdę, to zamieszczę.
Wodnik Szuwarek wrote:Też mi się tak kiedyś wydawało, ale BB można powiedzieć, że się w ogóle nie sprzedaje.
Wodnik Szuwarek wrote:Od premiery Mango zaczęło przybywać aplikacji w zastraszającym tempie. Robi się taki sam śmietnik jak w marketach androida i ios.
Wodnik Szuwarek wrote:Na pewno będą, bo Microsoft i Nokia płacą deweloperom za aplikacje.
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests