Dokładnie jak piszesz. emmc.fpsx jest plikiem który odpowiada, za rzeczy w pamięci masowej. Jeśli go wgrasz to to samo, co jakbyś zrobił format pamięci masowej.
Więc z nim jak chcesz.
notonlypierogi wrote:Dokładnie jak piszesz. emmc.fpsx jest plikiem który odpowiada, za rzeczy w pamięci masowej. Jeśli go wgrasz to to samo, co jakbyś zrobił format pamięci masowej.
Więc z nim jak chcesz.
boczkens wrote:Kami3n147, ściągnąć soft, który podałem Ci na początku, a nie uparcie trzymać się standardowego oprogramowania, które i tak za parę dni/tygodni będzie mulić.
To coś źle szukasz, ja w 3 dni kupuję telefon, ściągam i testuję różne FW i już go sprzedaję dalejsetho wrote:Otóż leniem nie jestem i szukam firmware już 3 dzień.
Wielokrotnie było w róznych tematach wyjaśniane które pliki trzeba pobrać i jak je obrobić żeby wszystko działało. Pobierasz wszystko poza największym plikiem czyli contentem karty pamięci który jest zbędnysetho wrote:Linki które podajecie w poprzednich postach zawierają dużo plików i nie wiem dokładnie który mam ściągnąć ( czy ten który ma 1,2 gb czy 100mb czy jakiś który ma 40 kb) stąd moje pytanie.
Pomyliłeś mnie z kimś. Poza tym nie Tobie decydować jakie są moje zadania.setho wrote:Twoim zadaniem jako moderatora jest podejście z wyrozumiałością szczególnie kiedy pisze ktoś nowy na forum a nie od progu obrażanie ludzi
Więc zadawaj KONKRETNE pytanie "Które pliki mam pobrać z linków które podaliście żeby wgrało się poprawnie?" a nie wyskakujesz z pytaniem "potrzebuję soft, ściągnijcie, pobierzcie go i wgrajcie za mnie bo misięniechce!!!!!!!!"setho wrote:Obracam się w otoczeniu androida gdzie soft przeważnie jest w jednej bądź dwóch paczkach a tutaj rozwija mi się strona z kilkunastoma plikami o rożnych wielkościach.
25 jest raczej mniejsze od 111 prawda? Więc tego nie wgrasz bo nie możesz wgrać niższej wersji niż obecnie masz.setho wrote:Doszedłem do tej stronki i nie wiem który plik pobrać czy ktoś mógłby mi wskazać które pliki należy pobrać i czy w ogóle to dobry soft:
http://www.mrcrab.net/nokia/Nokia_E7-00 ... rsion=25.7
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests