![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: 6303c |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 9 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[10.10] nokia hacked !!! |
---|
![]() |
22 Feb 2012, o 19:20 |
kamil8241 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam !!!
Przedstawiam wam mojego pierwszego patcha. Zmiany: -ekran startowy i końcowy z SE mod (X3-00) - czcionka Sony Sketch Poszukuje jeszcze fajnego i działającego slangu bo chciałem wrzucić ten z ZiomalModa v 1.0 ale ale był jakiś błąd- jak włączałem ten języka w ustawieniach to tel. się restartował slang wrzuciłem tylko do chunka TEXT proszę o pomoc w wrzuceniu jego.Na razie wersja bez slangu będzie pomoc będzie slang ![]() ![]() ![]() link: link do slangu o którym pisałem w komentarzu: |
Last edited by kamil8241 on 21 Apr 2012, o 22:10, edited 2 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
22 Feb 2012, o 19:20 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Musisz samemu wyciągnąć język PL00 i ręcznie edytować każdą frazę
![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2012, o 22:48 |
domyślam się z chodzi o nie zgodność platform i dlatego tamten nie chciał chodzić... Czym najlepiej edytować ten slang(oryginalny) ? w xml czy są może jakieś programy do tego lepsze.
|
![]() |
![]() |
22 Feb 2012, o 22:56 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepiej wypakować do XML i edytować programem Notepad2. Bardzo wygodny
![]() |
![]() |
![]() |
23 Feb 2012, o 12:16 |
S047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam małe pytanie co do tej modyfikacji a dokładnie oprawy graficznej (Splsh Screen-u), po co napis NOKIA HACKED w X3-00?
Pozdrawiam [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 23 lutego 2012, o 11:27 ] Taka moda.. inni chcieli żebym np. dodał ikonki GPS i Wi-Fi do 3110c ![]() |
![]() |
![]() |
23 Feb 2012, o 12:24 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A czemu zmodyfikowane ppmy na forum nazywane są patchami?
![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 23 lutego 2012, o 11:55 ] Tak się utarło z dawien dawna, jeszcze za czasów 3110.socjum |
![]() |
![]() |
24 Feb 2012, o 20:08 |
sieman0 ten ekran jest w modzie do X3 a dokładniej w SE mod. Jeśli dobrze pójdzie to po weekendzie dodam jeszcze slang do tego ppma
![]() [ Dodano: 24 lut 2012, o 19:08 ] Mam problem zrobiłem slang lecz gdy go wybiorę w ustawieniach to tel. się restartuje (powoli się ściemnia ekran a potem przez chwilę biały a potem angielski język z powrotem wraca do tapety). Slang robiłem notepadem2 najpierw wyexportowałem go z ppm oryginalnego a potem go przerabiałem gdy skończyłem za importowałem go do ppm/text (najpierw usunąłem stary PL00)a potem nowy wstawiłem nawet na to samo miejsce. Nie wiem co jest źle a napracowałem się nad ty slangiem 36 tys. linijek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Mar 2012, o 16:41 |
cmc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Link die
|
![]() |
![]() |
21 Apr 2012, o 22:11 |
link odświeżony na prośbę CMC. Nie myślałem że ktoś się tym zainteresował
![]() ![]() Pozdro |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 9 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: 6303c |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)