Witam! Kupiłem telefon z tej aukcji: http://allegro.pl/nokia-n8-uwaga-okazja ... 11835.html Nokia N8. Jednak wydaje mi się, że sprzedawca coś kręci i jest to podróba. W jaki sposób to sprawdzić? Nie zapłaciłem jeszcze za niego.
Już na zdjęciu widzę, że to chiński szit. A jak odkręcić? Koleś wprowadza ewentualnego kupującego w błąd. Jak po dobroci nie pójdzie - wal do szefostwa, że koleś sprzedaje towar podrobiony.
W nokii nie ma nazwy profilu jak "Tryb ogólny". Nazwa sieci czy czegoś jest za nisko (ba, jest to nawet dualsim - N8 nie jest dualsimem). Klawisz na ekranie "Menu" w tym symbianie nie występuje w tym miejscu, oraz nie istnieje po prawej stronie klawisz "Wybierz". Więcej dowodów Ci nie przedstawię, napisałem wszystko.
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625
oznacza że sprzedawca coś kręci po drugie, zdecydowanie za mały ekran, za duzy jest odstęp lcd od ramki po 3, który głupi by sprzedawał tak tanio ten telefon? za tyle to możesz kupić sobie N97 ale nie N8
dreadlook wrote:Podobno made in finland, koleś mówi, że znalazł pudełko
a nie made in Chinland? czy coś w ten deseń on teraz bd gadał że to oryginał itp
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625
Odwołaj chęć kupna i olej kolesia. Za takie pieniądze to możesz kupić padniętą N8 a nie takie gówno. A na drugi raz zanim kupisz coś, czego nie jesteś pewien, to wrzuć to na forum i podpytaj ludzi albo sam poszukaj zdjęć oryginału i porównaj.