![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N85] Nokia N85 - nie działa transmiter FM |
---|
![]() |
29 Apr 2015, o 17:50 |
goryl564 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, mam nokie N85. Wszystko działało w niej, ale teraz włączając transmiter wyświetla się napis czy włączyć transmiter oczywiście klikam TAK. A potem ponownie widze napis że transmiter jest wyłączony. I nie da się go włączyć. Próbowałem już przeinstalować oprogramowanie ale to nic nie dało.
Powie mi ktoś co sie dzieje? |
Last post |
![]() |
![]() |
29 Apr 2015, o 22:12 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zmieniałeś nazwę wyświetlaną przez radia za pomocą aplikacji TweakS?
|
![]() |
![]() |
30 Apr 2015, o 17:35 |
nie wiem, już dawno nie używałem tego telefonu. Leżał w szufladzie i chciałem go wziąść do busa jako transmiter. A czy ta zmiana nazwy coś zmienia?
wszystko w telefonie działa ale nie mogę włączyć transmitera ciągle pisze że jest nie włączony. pomóżcie |
![]() |
![]() |
30 Apr 2015, o 19:27 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na początek podstawy - zrób format pamięci telefonu, pamięci masowej i karty, nie instaluj nic, wtedy sprawdź czy działa.
|
![]() |
![]() |
1 May 2015, o 14:39 |
robiłem przywracanie pamięci za pomocą kodu *#7370#, uruchamiałem ze sformatowaną kartą jak i bez niej, wgrywałem ponownie najnowszy system i nic. Chyba że np wgrać jakiś starszy soft o ile się da coś takiego zrobić?
Nie rozumiem dlaczego się tak dzieje. Rozumiałbym gdyby pisało że jest włączony i by nie działał bo wtedy by to mogło być coś z anteną czy płytą, ale tutaj to myślę że raczej coś z oprogramowaniem. |
![]() |
![]() |
1 May 2015, o 15:41 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
goryl564 wrote: Rozumiałbym gdyby pisało że jest włączony i by nie działał bo wtedy by to mogło być coś z anteną czy płytą, ale tutaj to myślę że raczej coś z oprogramowaniem. No niekoniecznie, bo oprogramowanie po wydaniu polecenia włączenia może jeszcze sprawdzać co jakiś czas, czy nadajnik nadal jest włączony i wyświetlać jego stan. |
![]() |
![]() |
1 May 2015, o 19:15 |
pawelooss wrote: goryl564 wrote: Rozumiałbym gdyby pisało że jest włączony i by nie działał bo wtedy by to mogło być coś z anteną czy płytą, ale tutaj to myślę że raczej coś z oprogramowaniem. No niekoniecznie, bo oprogramowanie po wydaniu polecenia włączenia może jeszcze sprawdzać co jakiś czas, czy nadajnik nadal jest włączony i wyświetlać jego stan. No ok, ale to nawet na chwile by się nie pokazało że jest włączony? bo mi się wyświetla napis czy włączyć transmiter i klikam tak. I od razu widzę już ze pisze transmiter nie włączony. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 maja 2015, o 18:01 ] Może od razu sprawdza, czy się włączył, a potem co jakiś czas? Zwłaszcza że wszelkie resety softu nie działają... [ Dodano: 1 maja 2015, o 19:15 ] a może to jakiś błąd softu? dlatego chciałem wgrać jakiś starszy lub z innego kraju? bo z tego co wiem w Polsce było zabronione używanie transmitera |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|