![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 3 of 4 [ 48 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[RM-680] Nokia N9-00 & N950 - ogólne dyskusje o modelu, opinie, oceny. |
---|
![]() |
24 Jun 2011, o 11:03 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokią zarządzają debile.
Po co się pchać w MS Shit, skoro MeeGo jest lepszy? Nie chce wyjść na jakiegoś debila, ale imo Symbian^3 gniecie WP7. Moim zdaniem zaprzestanie produkcji telefonów z MeeGo to będzie strzał w kolano - już w drugie, bo pierwszy strzał oddali już dawno, gdy nie rozwijali Symbiana, a system przez te X lat praktycznie się nie zmienił. Jest nadal stary, i nie można ułożyć go pod siebie. Na przykład - takie widgety, można przesuwać od S^3 (nadal nie można przesuwać zegarka, daty i profilu) i dopiero w tej wersji dodali nowe ekrany. Btw. Czy w S^3 są już tapety na pełny ekran? ;E |
Last edited by adamke on 24 Jun 2011, o 11:04, edited 3 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
24 Jun 2011, o 11:47 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam wrote: Btw. Czy w S^3 są już tapety na pełny ekran? ;E Już w S^1 tak jest (tylko softkey'e zostają) |
![]() |
![]() |
24 Jun 2011, o 12:46 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Jun 2012, o 11:44 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() [ Dodano: 6 sie 2011, o 15:44 ] A ja i tak nadal nie rozumiem, czemu N950 nie wprowadzają do sprzedaży dla wszystkich, skoro już wyprodukowali... [ Dodano: 21 cze 2012, o 11:44 ] Dzisiaj mija dokładnie rok od zaprezentowania nieodżałowanej Nokii N9-00... [*] |
![]() |
![]() |
30 Jul 2013, o 02:31 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Jul 2013, o 09:29 |
Conrado967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakbym ją kupił za te 13 000 zł to nie wiedziałbym czy tego używać czy w gablotkę na ołtarzyku w domu zostawić. Poza tym wcześniej wydawały się tańsze, bo za 2500$ były dwie wystawione.
|
Last edited by Conrado967 on 30 Jul 2013, o 09:39, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
30 Jul 2013, o 11:01 |
sequantz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Było już więcej n950 na ebay'u, np.: http://tnij.org/x035
Na forum TMO ostatnio ktoś chciał sprzedać prototyp (składankę) n950: http://talk.maemo.org/showthread.php?t=89972 Nie polecam kupować bo podobno Nokia ściga za takie 'zakupy' ![]() |
![]() |
![]() |
20 Sep 2013, o 15:38 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Sep 2013, o 17:35 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co to za wynalazek
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 20 września 2013, o 18:03 ] Quote: bluetooth keyboard+case for the Nokia N9 |
![]() |
![]() |
29 May 2021, o 20:10 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuba7 wrote: PS. Gratuluję zakupu tej niedawno nabytej Nokii N9, to jest ta z ogłoszenia na OLX? Bo tam taka była z takim samym błędem, nawet w tym samym języku ![]() ![]() Ta 2x? Tak, to ta ![]() ![]() ![]() [ Dodano: 29 maja 2021, o 20:10 ] Quote: Następna ![]() |
![]() |
![]() |
29 May 2021, o 20:15 |
kuba7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wunder Wungiel,
Kurcze, miałem ją kupować, ale się wahałem bo ja chcę kupić jedną, a gość sprzedawał dwie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 May 2021, o 20:26 |
Hehe, to Cię uprzedziłem
![]() ![]() Chociaż kto wie, może flash by załatwił sprawę... Ja tak dwie już naprawiłem |
![]() |
![]() |
29 May 2021, o 20:33 |
Ok, a zakładając, że flash by załatwił sprawę to czy warto byłoby ją wziąć za te 55 zł? No i czy ta rozwalona tacka SIM byłaby jakimś dużym problemem? Nigdy wcześniej nie miałem Nokii N9 (ale bardzo chciałbym ją mieć z racji, że posiada ciekawy system, a nie symbian, tak jak wszystkie) więc przepraszam za być może trochę głupie pytanie
![]() |
![]() |
![]() |
29 May 2021, o 20:46 |
Powiem tak - w domu mam cztery N9, wszystkie kupiłem uszkodzone (żadna się nie włączała), a tylko dwie mi się udało naprawić. Bardzo często występuje błąd bb5_read_cert_failed (czy jakoś tak) przy flashu, i przy dwóch pozostałych właśnie występuje, i szczerze mówiąc, to pewnego rozwiązania nie znalazłem
![]() Zaś czy warto - za taką taniochę to chyba tak, jak to jest oryginał. Bez tacki nie będziesz miał SIM, pozatym nic więcej nie będzie to przeszkadzać. Pozatym tackę można dokupić i zamienić ![]() |
![]() |
![]() |
29 May 2021, o 20:54 |
Wunder Wungiel, Ok, to się jeszcze zastanowię, albo poczekam na inne, lepsze ogłoszenie
![]() [ Dodano: 29 maja 2021, o 20:52 ] Aczkolwiek myślę, że to czy flash martwej N9 się powiedzie zależy w dużej mierze od tego czy system na niej wykrzaczył się sam z siebie czy też ktoś porządnie coś namieszał w plikach albo coś ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 3 of 4 [ 48 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)